Sahabat blogger pilihan Starlavenderluna : Sis Gee

12:00 AM

www.shikinrazali.com

Assalamualaikum wbt..
Alhamdulillah, back to schedule.. So, minggu nie siapa yang bertuah untuk direview..? Jom kita kenal-kenal.. 


www.shikinrazali.com


Blog Sis Gee... Nama di sebalik nama pena ini adalah Hazirah Mohd, yang berasal daripada Kuala Terengganu, merupakan seorang surirumah dan blogger sepenuh masa,  berumur dalam lingkungan 30-an dan mempunyai empat orang cahayamata yang comey.. 

Saya mula kenal dengan Sis Gee nie melalui group Blogger Pantai Timur dan di situlah bermulalah persahabatan kami walaupun hanya di alam maya.. Sis Gee memang komited dengan dunia blog dan dalam blog nya pun selalu buat pelbagai review terutama review percutian di mana saya tak dapat nak buat secara berkala.. hihihi... Sis Gee nie jugak penah menjadi top commentator dalam jurnal saya dan dia selalu bagi supportive pada rakan-rakan blogger yang lain. Walaupun dia masih lagi baru menceburi dalam dunia blog, iaitu sekitar tahun 2017, tapi dah banyak review yang dia buat, dan ada jugak informasi yang menarik untuk dibaca..

Antara entri yang menarik untuk dibaca adalah :-

9 Keperluan Bayi Yang Perlu Di Bawa Ke Hospital
5 Barang Perlu Ada Ketika Travel Bersama Anak
Ego Suami Tak Mengundang Bahagia
Homestay The Woodz  X Loft Di Brinchang, Cameron Highland | Selesa, Strategik & Berpatutan

www.shikinrazali.com

Kepada Sis Gee, terima kasih kerana masih lagi sudi menjadi rakan blogger saya.. Walaupun persahabatan kita masih lagi di peringkat awal, diharapkan persahabatan ini akan kekal hingga ke akhirnya.. Saya doakan agar awak sentiasa sukses dalam dunia blogging dan jangan berputus asa dalam memberi ilmu kepada orang.. Saya doakan jugak awak sekeluarga berada di dalam keadaan yang selamat, diberkati dan dirahmati oleh Allah.. Insha Allah satu hari nanti kita pasti akan berjumpa.. Apapun yang awak lakukan, niatkan apa yang kita lakukan ini kerana Allah.. 


www.shikinrazali.com

Jom kita kenal-kenal dan singgah ke blog Sis Gee dan salam perkenalan pada semua. 


#shikinrazalidotcom #bloggerterengganu #bloggersepang #sahabatbloggerpilihanStarlavenderluna



You Might Also Like

8 lovely notes

  1. kadang singgah juga ke blog Sis Gee =)

    ReplyDelete
  2. memang singgah blog kak gee.and pernah jumpa kak gee masa event kat terengganu tu.rabia siap cuci gmbr lagi..hehe..kak gee baik sgt orangnya

    ReplyDelete
  3. Awww...Thank you shikin!!! Terharu!! All the best untuk seorang special yang dikenali sebagai Shikin Razali. Thank you banyak sharing tips dan ilmu dengan gee. Ada rezeki, jodoh kita jumpa!!

    ReplyDelete
  4. shikin mmg rajin tulis blog review termasuklah abam kie. thanks.

    ReplyDelete

❧ ✿ Terima kasih atas kesudian awak untuk tinggalkan nota di sini..✿ ❧

Top Commentators