Friday, November 02, 2018

Top Commentator Oktober - November 2018

www.shikinrazali.com

Assalamualaikum wbt...
Alhamdulillah, saya akan teruskan tradisi saya seperti biasa, untuk menghargai sahabat saya yang tak henti-henti untuk bagi support pada jurnal saya nie.. Terima kasih pada awak suma kerana tak putus-putus untuk tinggalkan nota pada jurnal saya, walaupun ada di antaranya saya hanya jadi silent reader saja.. Harapnya hubungan silaturahim nie akan berterusan tanpa sebarang prejudis antara kita.. Okey, diumumkan nama-nama yang bertuah..

Tahniah pada 10 orang sahabat saya yang tersenarai..

www.shikinrazali.com

Tahniah pada Cik Renex dan Shafyqah Azahar kerana memasuki semula carta saya dan macam biasa, saya akan berikan saguhati pada yang bertuah dan beliau adalah : -

www.shikinrazali.com

Kepada sahabat yang bertuah nie (WARISAN PETANI) , sila whatsapp pada saya (019-9884032) butiran awak untuk tuntutan hadiah seperti nama penuh, alamat penuh dan no. telefon.. Insha Allah, nanti saya akan poskan hadiah awak nanti.. Pada 'Top Commentor' bulan lepas, Kak Sha Mohamed, Fatin Syaza dan Cik Ash, Insha Allah hadiah kalian bertiga akan dipos bersama dengan pemenang bulan ini.. Maaf di atas kelewatan penghantaran hadiah disebabkan perkara yang tak dapat nak dielakkan...

Pada sahabat yang tak tersenarai tue, jangan kecewa yea sebab mungkin lepas nie nama awak pulak yang bertuah untuk duduk dalam carta saya.. Pada sahabat yang ada dalam list tue, saya buatkan bloglist khas untuk awak sehingga 30 November 2018...

www.shikinrazali.com

Oooo sebelum terlupa, jangan lupa yea, kalau nak dapatkan planner yang comey untuk tahun 2019 untuk Top Commentator Bulan Disember, boleh baca kat ENTRI nie kalu nak tengok planner, tinggalkan nota banyak-banyak dalam jurnal saya.. Mana tau kot-kot rezeki awak pulak lepas nie, so takyah beli planner dah.. 

TAHNIAH kepada semua.. 

#shikinrazalidotcom #teambpt #bloggerpantaitimur #bloggerterengganu #bloggersepang #topcommentator



14 comments:

  1. alhamdulillah tersenarai lagi tq akak! dan tahniah pemenang :)

    ReplyDelete
  2. Yes...my blog still lagi masuk dalam carta blog kak shikin..

    ReplyDelete
  3. bestnyaaa~ Aien tak ada masa kadang-kadang nak blogwalking. anyway, congratz to all winner ^^

    ReplyDelete
  4. Bestnyaa ramai yang tinggalkan komen.. Tahniahh pada blogger yang rajin blogwalking

    ReplyDelete
  5. Wah. Tahniah kepada semua pemenang.

    ReplyDelete
  6. tahniah kepada yang tersenarai ya.

    ReplyDelete
  7. Eh lama tak tersenarai kan. Xsmpt nk blogwalking sgt kdg2 tu..

    ReplyDelete

❧ ✿ Terima kasih atas kesudian awak untuk tinggalkan nota di sini..✿ ❧

GooglePlus Followers