Giveaway Suka-Suki Mamapipie

Saturday, September 17, 2022


Assalamualaikum wbt..
Rasa macam lama jea tak join giveaway daripada rakan-rakan.. Jom saya nak ajak awak untuk join giveaway daripada blogger Mamapipie, yang rasanya semua orang kenal dengan blogger nie...

Syarat yang diberikan pun cukup senang untuk diikuti dan salah satunya adalah Mamapipie minta untuk kita share post yang suka dibaca dalam blog beliau.. 


Sejujurnya saya belum pernah lagi jejakkan kaki ke Seven Cafe yang dah dibuka dekat area rumah saya.. Jadi bila baca post Mamapipie yang nie, rasa nak pergi tue membuak-buak.. Apatah lagi bila Mamapipie share gambar aiskrim, terus terasa meleleh air liur nie, hihihi...

Oh ya..! Hadiah yang Mamapipie sediakan untuk sesiapa yang menang nie memang superb.. Mana tau kot-kot ada rezeki awak kan...

Nak join giveaway nie, awak perlu klik link pada gambar di atas dan ikutlah syarat yang diberikan...

Tarikh giveaway nie berlangsung bermula 14 September sehingga 1 Oktober 2022..

Best of luck, folks... 

#shikinrazalidotcom #Malaysianblogger #bloggerTerengganu #bloggerSepang #mypersonaljournal



8 comments

❧ ✿ Terima kasih atas kesudian awak untuk tinggalkan nota di sini..✿ ❧