Pre-Order Premium Planner 2022 Murah by Syabab Kini Dibuka!

Tuesday, October 05, 2021


Assalamualaikum wbt..
Sebenarnya nie adalah sebuah giveaway yang singkat, rakan blogger saya, iaitu Noor Maizan atau lebih dikenali sebagai Mai ada buat giveaway...




Ada sesiapa yang nak Standard Planner secara percuma..? Cantik kan standard planner nie.. Apa yang  awak hanya perlu buat adalah awak perlu share post ini dekat mana-mana media sosial seperti Facebook dan Twitter, lepas tue tagged nama Noor Maizan...

TARIKH TUTUP PENYERTAAN ADALAH PADA 10.10.2021..

Best of luck, folks... 


#shikinrazalidotcom #Malaysianblogger #bloggerTerengganu #bloggerSepang #mypersonaljournal



9 comments

  1. cantik semua planner , rambang mata nak pilih

    ReplyDelete
  2. Cantik kan planner nya. Syu pun dah share artikel yang sama dekat twitter­čśő

    ReplyDelete
  3. Menarik kulitnya.
    Semoga menang ya Shikin.

    ReplyDelete
  4. good luck. kejab je kan, dah nak tahun baru..emmm nak kena cari planner gak ni...

    ReplyDelete
  5. wahh planner syabab memang cantik. walaupun tak pernah beli lagi sebab tahu memang tak akan guna hehehehehe

    all the best kak shikin! ^_^

    ReplyDelete
  6. alaaa dah terlepas! Dah la cantik plannernya

    ReplyDelete

❧ ✿ Terima kasih atas kesudian awak untuk tinggalkan nota di sini..✿ ❧