Giveaway Raya Bersama Shida Radzuan Blog

9:08 AM



Assalamualaikum wbt...
Baru berkesempatan nak update jurnal nie... hihihi.. Anyway, Shida ada menjemput saya untuk join giveaway yang dianjurkan oleh beliau bersempena dengan kedatangan bulan Ramadhan tak lama lagi..

Jadi, saya nak menjemput awak semua untuk join giveaway yang dianjurkan oleh Blogger Shida dengan klik pada banner kat atas nie..

Bersempena dengan kedatangan bulan Ramadhan yang akan tiba tak lama lagi, perasaan tue lebih pada gembira bercampur dengan sedih.. Gembira sebab dapat berpeluang lagi untuk menambah amal ibadah yang tak berapa nak cukup.. So, dengan bulan Ramadhan nie, dapatlah topup amal ibadah pahala kita nie.. Sedih pulak kerana berkemungkinan kita masih belum boleh rentas negeri, so tak dapatlah nak berpuasa, berbuka puasa dan bersahur dengan family.. Tapi, takpelah, demi kesihatan sejagat, kenalah berkorban sekali lagi.. 

Jom, jemput join giveaway Shida nie.. Klik pada banner tue tau...

Saya nak jemput Eza Boom Boom dan Mamapipie

Best of luck, folks.. 

#shikinrazalidotcom #Malaysianblogger #bloggerTerengganu #bloggerSepang #mypersonaljournal



You Might Also Like

17 lovely notes

  1. Semoga terpilih!
    Boleh tahu perasaan Shikin tentang Ramadhan dan Syawal.

    ReplyDelete
  2. betul kak shikin, bulan ramadhan la dpt topup balik smua yg tak cukup kan.. hehe good luck tau

    ReplyDelete
  3. gudluck kak shikin! syu nak join jgk la.

    ReplyDelete
  4. Terima kasih Shikin sudi join GA Shida ya :)

    Mudah-mudahan tahun 2021 ini dapat kita menyambut ramadhan dan syawal dgn meriah walaubagaimana sekali pun cara kita menyambutnya ya :)

    All The best <3

    ReplyDelete
  5. Good Luck, OM datang dari segmen yang sama.

    http://www.ombakbergigi.com/2021/03/giveaway-raya-bersama-shida-radzuan-blog.html

    ReplyDelete
  6. Terima kasih tag Eza. Eza pun baru tag akak. Tapi tak apa lah. Sama-sama join ceritanya. :)

    ReplyDelete
  7. all the best... from the same giveaway
    http://atelophobia-me.blogspot.com/

    ReplyDelete
  8. Good luck kak shikin!! Cik TK pun baru join!!

    ReplyDelete
  9. singgah dri GA yg sama..goodluck!

    https://nasuha-itsmyessay.blogspot.com/2021/03/giveaway-raya-bersama-shida-radzuan-blog.html

    ReplyDelete
  10. Good luck...semoga ada rezekinya

    ReplyDelete
  11. Senarai Pemenang dah keluar ya :)
    Boleh semak, Tahniah kepada semua peserta!

    ReplyDelete

❧ ✿ Terima kasih atas kesudian awak untuk tinggalkan nota di sini..✿ ❧

Top Commentators