Top Commentator bulan Disember 2020.. TAHNIAH..!

6:54 PM



Assalamualaikum wbt..
Okey, seperti biasa saya akan umumkan pemenang Top Commentator untuk bulan Disember.. Sebelum tue saya nak ucapkan bebanyak terima kasih pada awak semua kerana masih sudi untuk membaca jurnal saya walaupun saya tak dapat nak bagi komitmen yang jitu pada jurnal ini ekoran daripada kerja-kerja hakiki dan kerja-kerja sampingan saya..

Anyway, TAHNIAH diucapkan kepada 10 orang Top Commentator yang berjaya memasuki carta bulanan saya.. Selamat kembali kepada Tiara Sapphire, Siti Yang Menaip dan Mia Liana kerana berjaya memasuki carta bulanan ini.. 

Top Commentator bulan Disember 2020.. TAHNIAH..!


Oleh kerana semua yang tersenarai ini pernah menjadi pemenang, saya terpaksa membuat cabutan undi.. So, jom kita tengok video ini [https://youtu.be/tqGIPuzgzFQ], siapakah yang bertuah untuk menerima hadiah kecil ini, jadi saya berlaku adil kepada semua orang.. [p.s. : Jika awak tak boleh tengok video ini pada versi mobile, awak kena tengok melalui versi web atau tekan link ini..]


TAHNIAH diucapkan pada nama yang disenaraikan.. Untuk pemenang bulan September dan Oktober dan November, hadiah awak akan dipos bersama dengan pemenang bulan ini.. Maaf di atas kelewatan pengeposan kerana PKPB yang membataskan pergerakan...

Seperti biasa jugak, kesemua 10 orang yang berjaya memasuki carta bulanan ini akan dimasukkan dalam bloglist khas sehingga 31 Disember 2020...

Top Commentator bulan Disember 2020.. TAHNIAH..!


Tahniah diucapkan..

You are the best of the best...!

Terima kasih kerana selalu support saya.. 

#shikinrazalidotcom #Malaysianblogger #bloggerTerengganu #bloggerSepang #mypersonaljournal



You Might Also Like

16 lovely notes

  1. Wahh ! Tahniah untuk semua pemenang :)

    ReplyDelete
  2. Tahniah kepada semua sepuluh pemenang :)

    ReplyDelete
  3. Eh saya menang. Alamat masih sama.
    Terima kasih.

    ReplyDelete
  4. Waahh tahniah semua yang tersenarai!!!

    ReplyDelete
  5. waaa, congrats !!! and bestnya masok dlm bloglist.. thanks kak shikin

    ReplyDelete
  6. tahniah semua, tahniah juga kepada yg terpilih :)

    ReplyDelete
  7. Tahniah semua top 10 semua rajin2 belaa

    ReplyDelete
  8. alamak.
    aida xde dah dlm senarai...
    memang ngaku lama tak blogwalking.
    kesibukan.
    sape yg komen kat blog, itu dulu aida blogwalked.
    now, i am back. am i? hi hi hi hi...

    ReplyDelete
  9. yeayyy alhamdulillah da masuk carta balik hehe yahooo..
    comel nyee buat video pemenang. cute je.. tahniah Kak NA..

    ReplyDelete
  10. Alhamdulillah..
    Tahniah semuanya...
    Thn nie azam nak aktif blogwalking pula hehe

    ReplyDelete

❧ ✿ Terima kasih atas kesudian awak untuk tinggalkan nota di sini..✿ ❧

Top Commentators