Top Commentator bulan September 2020.. TAHNIAH..!

4:10 PM


Assalamualaikum wbt..
Okey, seperti biasa saya akan umumkan pemenang Top Commentator untuk bulan September.. Sebelum tue saya nak ucapkan bebanyak terima kasih pada awak semua kerana masih sudi untuk membaca jurnal saya walaupun saya tak dapat nak bagi komitmen yang jitu pada jurnal ini ekoran daripada kerja-kerja hakiki dan kerja-kerja sampingan saya..

Anyway, TAHNIAH diucapkan kepada 10 orang Top Commentator yang berjaya memasuki carta bulanan saya.. Selamat kembali kepada Dunia Zumal dan Tiara Sapphire kerana berjaya memasuki carta bulanan ini.. 

Top Commentator bulan September 2020.. TAHNIAH..!


Macam biasa jugak saya akan umumkan nama pemenang yang bertuah untuk menerima hadiah kecil tanda terima kasih saya pada mereka dan nama-nama yang bertuah itu adalah ...

Top Commentator bulan September 2020.. TAHNIAH..!


TAHNIAH diucapkan pada nama-nama yang disenaraikan.. Harap awak dapat memberikan details awak seperti nama penuh, alamat penghantaran dan nombor telefon kepada saya [Pengeposan.wasap.my] untuk tujuan pengeposan hadiah.

Seperti biasa jugak, kesemua 10 orang yang berjaya memasuki carta bulanan ini akan dimasukkan dalam bloglist khas sehingga 30 September 2020.

Top Commentator bulan September 2020.. TAHNIAH..!

Tahniah diucapkan..

You are the best of the best...!

Terima kasih kerana selalu support saya.. 


#shikinrazalidotcom #Malaysianblogger #bloggerTerengganu #bloggerSepang #mypersonaljournal



You Might Also Like

15 lovely notes

  1. Tahniah semua.. dan semoga murah rezeki shikin ;)

    ReplyDelete
  2. Terpilih antara sepuluh orang.
    Tahniah Syazni dan TK.

    ReplyDelete
  3. Tahniah yang rajin blogwalking da tinggalkan komen

    ReplyDelete
  4. Ahamdulilah..tahniah semua :D

    ReplyDelete
  5. Terima kasih sis sebab saya pun terpilih dalam bloglist 😉

    ReplyDelete
  6. tahniah kepada pemenang top commentator .
    and thanks kak shikin, atie nampak my name dekat bloglist :)

    ReplyDelete
  7. Alhamdulillah terima kasih sis :)

    ReplyDelete
  8. Wahh terima kasih!!! Tahniah juga kepada semua yang tersenarai!!!

    ReplyDelete
  9. Wahh :D bestnyaa yang kena pilih untuk menang tu. tahniah pemenang :D

    ReplyDelete

❧ ✿ Terima kasih atas kesudian awak untuk tinggalkan nota di sini..✿ ❧

Top Commentators