Top Commentator bulan September 2019.. Tahniah...!

3:21 PM


Assalamualaikum wbt..
Maaf kerana saya tak dapat nak update jurnal nie seperti kebiasaan tapi Insha Allah saya akan cuba untuk kekalkan momentum penulisan ini.. 

Apapun TAHNIAH saya ucapkan kepada 10 orang sahabat yang yang selalu tinggalkan nota dalam jurnal saya dan mereka adalah ..

Top Commentator bulan September 2019.. Tahniah...!


Saya nak ucapkan SELAMAT KEMBALI kepada Cik Ash, Farhana Jafri, Nurulatika Yunus dan Mamapp kerana telah kembali semula ke carta bulanan saya.. Pada bulan nie, ada 3 orang yang bertuah untuk menerima saguhati daripada saya dan mereka adalah...



TAHNIAH kepada yang tersenarai.. mohon untuk yang tersenarai tue whatsapp kepada saya (019-9884032) dan bagi details seperti nama, alamat dan no telefon untuk urusan penghantaran hadiah... Dan seperti biasa, 10 orang Top Commentator nie akan duduk dalam carta bloglist saya sehingga 30 September 2019..

Top Commentator bulan September 2019.. Tahniah...!


TAHNIAH SEKALI LAGI!!


#shikinrazalidotcom #Malaysianblogger #bloggerTerengganu #bloggerSepang #mypersonaljournal #TopCommentator



You Might Also Like

21 lovely notes

  1. tahniah semua yang rajin tinggalkan jejak

    ReplyDelete
  2. Alhamdulillah mama mama dah masuk Carta. Skrg dah free sket baru Boleh blogwalking.. mama pun moood kelut gak ni

    ReplyDelete
  3. Alhamdulillah..
    Tahniah buat semua yang tersenarai..

    ReplyDelete
  4. tahinah all..:)

    https://norminieza.blogspot.com/2019/09/hadiah-top-komentor-dari-shikin-razali.html

    ReplyDelete
  5. Tahniah... akhirnya masuk juga dlm carta akak.. huhu..

    ReplyDelete
  6. yeayyy dah masuk balik dalam carta kak shikin haha

    ReplyDelete
  7. alhamdulilah kita kembali dalam carta semula hihihi

    ReplyDelete
  8. Tahniah semua rakan bloggers yang terpilih dan rajin singgah blog kawan2..

    ReplyDelete
  9. Alhamdulillah. tak sangka dpt hadiah pulak tuu, thank you akakkkkkkk Alhamdulillah. nnti ain whatsapp akak yeee. Tahniah jugak pada yang lainn

    ReplyDelete
  10. tahniah semua, hi saya follow sini :)

    ReplyDelete
  11. Tahniah untuk semua top komentator

    ReplyDelete
  12. Tahniah pada semua top komentar! ^^

    ReplyDelete

❧ ✿ Terima kasih atas kesudian awak untuk tinggalkan nota di sini..✿ ❧

Top Commentators