Terima kasih Shida Radzuan

4:28 AM


Assalamualaikum wbt..
Terima kasih Shida kerana sudi beri hadiah yang amat bernilai pada masa sekarang.. 

Why..?

Ini kerana saya terpilih untuk menjadi salah sorang pemenang 'Geng Kuat Komen - Ogos 2020' dalam blog Shida.. Sebenarnya, saya tak perasan pun yang saya menjadi top commentator dalam blog Shida, memandangkan saya jarang nak drop down komen pada blog seseorang.. Mana yang saya sempat drop down komen, saya akan komen jea.. 

Apakah hadiahnya...? Ini dia..

Hadiah top comment

Hadiah nie telah sampai kat destinasi postage pada hari Isnin 12hb Oktober lepas.. Tapi dek terlalu sibuk dengan kerja hakiki, saya terlupa nak bagitau Shida yang hadiah dah sampai... hihihi😝 sori banyak-banyak yea Shida.. Nasib baik awak wassap pada saya, tanya pasal hadiah tue, kalu tak sampai ke sudah saya tak bagitau.. sori sangat².. 

Anyway, terima kasih sekali lagi kerana sudi bagi hadiah pada saya, macam tau² jea bulan tue adalah bulan kelahiran saya... hihihi


#shikinrazalidotcom #Malaysianblogger #bloggerTerengganu #bloggerSepang #mypersonaljournal



You Might Also Like

12 lovely notes

❧ ✿ Terima kasih atas kesudian awak untuk tinggalkan nota di sini..✿ ❧

Top Commentators