Top Commentator bulan Oktober 2020.. TAHNIAH..!

10:40 PM

Top Commentator

Assalamualaikum wbt..
Okey, seperti biasa saya akan umumkan pemenang Top Commentator untuk bulan Oktober.. Sebelum tue saya nak ucapkan bebanyak terima kasih pada awak semua kerana masih sudi untuk membaca jurnal saya walaupun saya tak dapat nak bagi komitmen yang jitu pada jurnal ini ekoran daripada kerja-kerja hakiki dan kerja-kerja sampingan saya..

AnywayTAHNIAH diucapkan kepada 10 orang Top Commentator yang berjaya memasuki carta bulanan saya.. Selamat kembali kepada Mamapipie kerana berjaya memasuki carta bulanan ini.. 

Top Commentator

Macam biasa jugak saya akan umumkan nama pemenang yang bertuah untuk menerima hadiah kecil tanda terima kasih saya pada mereka dan nama-nama yang bertuah itu adalah ...

Top Commentator

TAHNIAH diucapkan pada nama-nama yang disenaraikan.. Harap awak dapat memberikan details awak seperti nama penuh, alamat penghantaran dan nombor telefon kepada saya [Pengeposan.wasap.myuntuk tujuan pengeposan hadiah.. Untuk pemenang bulan September, hadiah awak akan dipos bersama dengan pemenang bulan ini.. Maaf di atas kelewatan pengeposan.. 

Seperti biasa jugak, kesemua 10 orang yang berjaya memasuki carta bulanan ini akan dimasukkan dalam bloglist khas sehingga 31 Oktober 2020...

Top Commentator

Tahniah diucapkan..

You are the best of the best...!

Terima kasih kerana selalu support saya.. 


#shikinrazalidotcom #Malaysianblogger #bloggerTerengganu #bloggerSepang #mypersonaljournal



You Might Also Like

18 lovely notes

  1. Alhamdulillah ada kelapangan untuk ziarah blog ini.

    ReplyDelete
  2. yay, masuk carta.. thank you kak shikin :)

    ReplyDelete
  3. tahniah semua pengomen tegarrr!

    ReplyDelete
  4. mereka memang pengomen tegar...good job

    ReplyDelete
  5. Alhamdulilah..terima kasih kak��

    ReplyDelete
  6. Lama shida xmnyinggah, byk perubahan blog shikin..
    lg2 tang header tu..menarik sgt :)
    btw thanks shikin for everything :)

    ReplyDelete
  7. wahh alhamdulillah terima kasihh kak shikin 😍

    ReplyDelete
  8. Wahhh terima kasih!! Dan tahniah untuk semua!!

    ReplyDelete
  9. Wah, tahniah kepada semua pengomen tegar ! 😊

    ReplyDelete
  10. Tahniah untuk semua pengomen tegar.

    ReplyDelete
  11. Wah.. Tahniah semua..
    sob.. sob.. nama kita dah tak ada..

    ReplyDelete
  12. Tahniah shikin! dapat top komen okt yg baru :)

    ReplyDelete

❧ ✿ Terima kasih atas kesudian awak untuk tinggalkan nota di sini..✿ ❧

Top Commentators