Dah beli Planner 2021...

4:47 AM


Assalamualaikum wbt...
Sejak kenal dengan planner yang super duper cute, rasa macam dah jadi satu habit pulak nak beli.. 

And you know something, I've already bought it...

Bulan lepas, masa tengah baca status wassap rakan-rakan, saya tertarik dengan satu status daripada rakan blogger jugak, Noor Maizan yang ada buat pre-order planner  yang cantik².. Lepas sembang dengan dia, saya pun beli la satu planner yang super duper cute pada pandangan mata saya.. hihihi

Review Planner 2021 by Shikin Razali

Cantik kan planner nie.. Nak tengok video planner nie.. Jom.. 



Harga planner nie adalah RM39.90 satu set.. Ada 4 cover pilihan yang kita boleh pilih...

Nak beli planner macam saya jugak..? Awak boleh hubungi Noor Maizan untuk keterangan lanjut mengenai cover planner yang lain²..

Facebook - Noor Maizan


#shikinrazalidotcom #Malaysianblogger #bloggerTerengganu #bloggerSepang #mypersonaljournal



You Might Also Like

15 lovely notes

  1. Wah sudah ada buku perancang 2021.

    ReplyDelete
  2. Wak ni tak pernah ada planner.
    Nulis pun jarang2 .

    ReplyDelete
  3. kak shikin dah ready nak 2021 eh... atie 2020 ni pun still terkapai2 lagi

    ReplyDelete
  4. Cantik la. Zumal selalu kalau ada planner dan diari tulis dalam sebulan dua ja pastu lesap, kosong 😂

    ReplyDelete
  5. Ane kie dah beli planner utk guru. Beli d shopee. Rm28 je.

    ReplyDelete
  6. Cantik! Ada nampak di ig. Sy pun dah buat pre order planner juga. Tak sabar nak dapat.

    ReplyDelete
  7. terbaik...nieyl mmg kena ada planner...
    sbb keje sebagai PA ni byk benda nak kena igt...
    lagi2 berkaitan ngan boss..

    ReplyDelete
  8. memang cantik planner kak noor maizan jual ni

    ReplyDelete
  9. suka tgk planner mcm2 design kn skrg.. tp kakmim x penah beli lg walaupun dlu penah jugak jual planner.. sbbnya kakmim jenis menconteng randomly.. haha

    ReplyDelete
  10. Kalau cik tk ada planner, semua jadi tempat tulis nota.. hehe

    ReplyDelete
  11. wow cantik.. gitu gini lagi 2 bulan aje nak abis tahun 2020 kan

    ReplyDelete
  12. saya nak beli planner, tapi selalu planner tak pakai.
    byk sgt planner cantik2, lagi cantik lagilah saya rasa syg nak usik.
    adeh. dilemma macam ni, nak beli ke tak...

    ReplyDelete
  13. Cuya haritu plan nak beli..tpi tk jdi lak..

    ReplyDelete
  14. Mmang cantik.cheery xpernah beli planner. Biasanya client bagi ja hehe.

    ReplyDelete
  15. Planner 2021 dah, sekejap je dah nak habis tahun 2020.. Actually tak pernah beli planner walaupun selalu tengok planner cantik-cantik kat shopee nuh, sebab memang jenis tak rajin menulis :p . Bila entah nak rajin.

    ReplyDelete

❧ ✿ Terima kasih atas kesudian awak untuk tinggalkan nota di sini..✿ ❧

Top Commentators