Top Commentator bulan Jun 2019.. Tahniah...!

3:48 PM

Top Commentator bulan Jun 2019.. Tahniah...!

Assalamualaikum wbt..
Alhamdulillah, dapat jugak keluar entri bulanan saya, maaf kerana lewat bagitau kerana saya mengalami kecelaruan sekejap.. Insha Allah, entri yang lain bakal muncul lagi.. Saya nak ucapkan terima kasih banyak-banyak kepada awak semua kerana sudi tinggalkan beberapa nota yang bermakna dalam jurnal saya walaupun saya jarang untuk tinggalkan komen dalam blog awak.. Tapi jika ada kesempatan, saya akan cuba drop down komen kat blog awak.. 

Jadi, inilah 10 orang yang bertuah menduduki carta Top Commentator bulan Jun 2019... TAHNIAH..!


Top Commentator bulan Jun 2019.. Tahniah...!


Saya nak ucapkan 'Selamat Kembali' kepada Warisan Petani, Raydah Alhabsyi, Sayidah Napisah dan Tiara Sapphire kerana kembali menduduki carta bulanan saya... Pada bulan ini, ada sorang sahabat yang bertuah yang mendapat sedikit saguhati dari saya dan orang yang bertuah itu adalah ...


Top Commentator bulan Jun 2019.. Tahniah...!



TAHNIAH diucapkan kepada yang tersenarai.. Pada kak Azian Khalil, sila whatsapp kepada saya (019-9884032) tentang butiran akak seperti nama penuh, alamat penghantaran dan nombor telefon untuk penghantaran saguhati... 

P/s : Kepada Kak Ana Suhana (Top Commentator bulan April) dan Cik Nor (Top Commentator bulan Mei) hadiah kalian berdua akan diposkan bersama pemenang bertuah pada bulan ini.. MAAF DI ATAS KELEWATAN PENGHANTARAN...

Top Commentator bulan Jun 2019.. Tahniah...!


TAHNIAH diucapkan kepada yang terpilih dan kesemua 10 rakan yang bertuah ini saya buatkan satu bloglist khas sehingga 30 Jun 2019... Kepada yang tak tersenarai, jangan berhati walang yea, Insha Allah mungkin minggu depan nama awak pulak yang berada di dalam carta bulanan saya, sapa tau kan..

TAHNIAH DIUCAPKAN SEKALI LAGI DAN TERIMA KASIH KERANA SINGGAH.. 


#shikinrazalidotcom #Malaysianblogger #bloggerTerengganu #bloggerSepang #mypersonaljournal #topcommentator



You Might Also Like

12 lovely notes

  1. tahniah semua yg terpilih.. selamat hariraya shikin

    ReplyDelete
  2. Tahniah semua yang tersenarai dalam T.C..

    ReplyDelete
  3. tahniah kepada orang yang bertuah tu.

    ReplyDelete
  4. Ehh..ehhh tersenarai la. Thanks

    ReplyDelete
  5. Tahniah buat Top Komentator!

    ReplyDelete
  6. Tahniah kepada semua yang terpilih

    ReplyDelete
  7. omaigod... Mama Yan bertuah!! sukanya..sukanyaaa...thank you awaaaa

    ReplyDelete
  8. lama plak aida x jejak sini, kin.
    x aktif blogging past few months, before Ramadhan lagi.
    busy dgn kelas.
    and just blogwalking express kat blogger yg komen kat entri jer.

    now, i m back. adakah akan kembali masuk carta? hu hu hu hu...

    ReplyDelete

❧ ✿ Terima kasih atas kesudian awak untuk tinggalkan nota di sini..✿ ❧

Top Commentators