Friday, June 08, 2018

Evolusi tukar header...

https://www.shikinrazali.com

Assalamualaikum wbt..
Bila kebosanan melanda, mulalah datang idea gila-gila untuk tukar header.. Kalau orang lain suka tukar theme dalam jurnal atau blog masing-masing, saya pulak memang suka tukar header.. Asal tak kena pada mata jea, mulalah tangan nie gatal-gatal mencari idea baru untuk buat header.. 

Hihihihi.. orang kata evolusi akan berlaku dan itulah yang terjadi sekarang.. Daripada mula-mula sebelum bertukar kepada dotcom, saya memang suka tukar header.. Satu lagi, buku dan saya memang tak dapat dipisahkan walaupun saya kurang buat review buku seperti Kak Shahida ataupun Fatina Mudz tapi saya sampaikan info yang mungkin ada yang tak tahu mengenai, so melalui buku ataupun majalah ataupun sumber-sumber lain jugak saya cari.. hihi..

Inilah evolusi header saya...

https://www.shikinrazali.com

Harap-harap header baru nie kekal la kedudukannya kat jurnal nie.. 



18 comments:

  1. rajinya sis, sha berbulan bulan baru nak tukar haha

    ReplyDelete
  2. pandai buat sendiri xpe tukar selalu.. CT bab bab tu fail ahahah so kena upah orang =P

    ReplyDelete
  3. banyak version . terbaik huhu mungkin lepas ni boleh buat undian , version mana paling menarik di hati pembaca? haha

    ReplyDelete
  4. banyak header.mcm rabia pula suka tukar template blog.insyaAllah kali ni tak tukar template .

    ReplyDelete
  5. In Shaa Allah, Aamiin.. cantik la. Rajinnya dia

    ReplyDelete
  6. cantik2 header shikin.. buat sendiri ke

    ReplyDelete
  7. waahh..header buku..cntek la kak ikin..klo sy suka tukar2 theme..haha smpai penat

    ReplyDelete
  8. buat sendiri ke?gigihnya..kalau saya, jenuh la..ntah ghupa apa agaknya header..haha

    ReplyDelete
  9. suka header yang ketiga tu. kalau kecilkan word URL blog kat header evolusi ketiga tu mantop! hehehe

    ReplyDelete
  10. ya Allah...rajinnya kak shikin buat header bebanyak ni....
    saya suka tengok yang no.1 dan no.3 anggun gituw!!! >_<

    ReplyDelete
  11. aida x pandai.
    aida order aje org yg pandai design kalau2 bosan tgk header sendiri :) hi hi hi

    ReplyDelete
  12. Wowww so impress. Ika tak pernah tukar header blog sebab tak reti hehe.

    ReplyDelete

❧ ✿ Terima kasih atas kesudian awak untuk tinggalkan nota di sini..✿ ❧

GooglePlus Followers