Thursday, June 28, 2018

Keunikan baju raya daripada akak dan abang bomba

Assalamualaikum wbt..
Bila tiba hari raya, kita akan melihat macam-macam fesyen dan gaya pakaian, samada dipakai oleh golongan kanak-kanak, remaja dan dewasa.. Tapi kan, baru-baru nie ada sorang akak dan abang bomba yang membuat design baju raya yang boleh dikatakan 'limited edition'.. Jom kita baca artikel nie...

https://www.shikinrazali.com

Memang rare kan.. Tahniah diucapkan pada sahabat saya, akak Nurliyana dan suaminya Mohd Syazwan kerana berjaya mencipta sejarah.. 

16 comments:

  1. cantik pula mama tgk.. boleh jadi viral ni

    ReplyDelete
  2. wahhhh cantiknya! Kreatif laki bini ni :D

    ReplyDelete
  3. serius cantik giler... kang lepas ni ada yang buat sebab lawa kot. hehehe

    ReplyDelete
  4. uish terbaiklah hahaha nampak cantiK!

    ReplyDelete
  5. kreatif betul dorang. nasib baik lawa hehe. yang penting rare :D

    ReplyDelete
  6. Wow..cantik baju raya diorang ni, kreatif betul.

    ReplyDelete

❧ ✿ Terima kasih atas kesudian awak untuk tinggalkan nota di sini..✿ ❧

GooglePlus Followers