Jualan majalah lama

7:48 PM

Assalamualaikum wbt..
Alhamdulillah, settle dah persiapan untuk hari esok, Majlis Perhimpunan Tahunan JBPM Peringkat Ibu Pejabat akan diadakan pada pagi esok.. 

Dan dengan adanya majlis tue jugak, unit saya iaitu Perpustakaan Unit Pusat Sumber Dan Dokumentasi akan mengadakan jualan majalah lama..




Pada mulanya kami nak jual antara RM1 sehingga RM5 tapi bila buat perbincangan balik, kami bersetuju untuk turunkan harga jualan iaitu antara RM1 sehingga RM1.50..

So, pada awak-awak yang berada di area Putrajaya, boleh lah datang ke tempat kami.. Jualan bermula pada pukul 9 pagi atau sehingga majlis perhimpunan tahunan selesai.. 

Ada banyak majalah yang akan dilepaskan.. 
Jom..jom..

#teambpt 
#bloggerpantaitimur
#bloggerterengganu
#bloggersepang

You Might Also Like

12 lovely notes

  1. abe kie nak jual gak majalah2 lama yg bertimbun di dlm almari kat rumah ni. Boleh join sekali ke, shikin?

    ReplyDelete
  2. ala seronoknya.. kalau ada transport, dah lma cikyan smpai.. bestnya...

    ReplyDelete
  3. mak ai murahnya!!! kenapalah jauh huwaaaa

    ReplyDelete
  4. assalammualaikum dan salam jumaat sis =D Lama ju xke sini

    Wah murah sangat sis =D bestnya !

    ReplyDelete
  5. banyaknyeeeeee. i do have many at home. haha

    ReplyDelete
  6. Kalau dekat dh lama mama.singgah ni

    ReplyDelete
  7. Kalau dekat, saya dah gi...aiseyyy~

    ReplyDelete
  8. sy tag akak tau.. boleh check entry sy k :)

    ReplyDelete
  9. Adoi.. Mujurlah jauh.. kalau tak, boleh memborong nie..

    ReplyDelete

❧ ✿ Terima kasih atas kesudian awak untuk tinggalkan nota di sini..✿ ❧

Let's Talk (NO SPAMMER)

Top Commentators