Top Commentator bulan Mac 2019.. Tahniah...!

12:16 PM

Top Commentator bulan Mac 2019.. Tahniah...!


Assalamualaikum wbt..
Alhamdulillah, kini kita dah masuk bulan ketiga untuk tahun 2019.. Walaupun saya terpaksa mengurangkan aktiviti saya dalam jurnal ini tapi Insha Allah saya akan cuba mencari masa untuk menulis jurnal dan berkongsi ilmu pada awak semua.. Sebagaimana seperti setiap tahun, saya akan mengumumkan senarai Top Commentator dalam jurnal saya ini dan diharapkan agar pertalian silaturrahim antara kita akan diberkati dan dirahmati oleh Allah SWT..


Saya nak ucapkan sekalung TAHNIAH kepada 10 orang yang memasuki carta Top Commentator dalam jurnal saya pada bulan ini.. Mereka adalah...

Top Commentator bulan Mac 2019.. Tahniah...!


Tahniah pada Cik Tie, Cik Ash, Aienie NKA dan Farhana Jafri kerana memasuki semula carta pada bulan ini dan seperti biasa saya akan memberi sedikit penghargaan pada yang bertuah dan mereka adalah...

Top Commentator bulan Mac 2019.. Tahniah...!


Kepada 3 orang yang bertuah ini, sila whatsapp kepada saya (019-9884032) butiran awak seperti nama penuh, alamat lengkap dan nombor telefon untuk tuntutan hadiah. Insha Allah nanti saya akan poskan hadiah awak nanti.


Untuk 10 orang Top Commentator pada bulan ini, saya buatkan bloglist khas untuk awak sehingga 31 Mac 2019.. Kepada yang takde dalam senarai, jangan sedih dan harap-harap awak akan teruskan memberi komen yang membina dalam jurnal saya..

Top Commentator bulan Mac 2019.. Tahniah...!


TAHNIAH DAN TERIMA KASIH DI ATAS SEGALA-GALANYA...
 

#shikinrazalidotcom #bloggerterengganu #bloggersepang #topcommentator


You Might Also Like

12 lovely notes

  1. Tahniah pd pengomen tegar. :)

    ReplyDelete
  2. thank you kak shikin.hehehe yeay selalu je masuk bloglist blog akak

    ReplyDelete
  3. Alhamdulillah. Dapat lolos ke top 10 gitu! Thanks, shikin .

    ReplyDelete
  4. Wah.. saya pun ada..
    Tahniah buat yang lain juga.

    ReplyDelete
  5. Thanks anddd congrats to anybody else. 😍😍😍

    ReplyDelete
  6. Wahhh masuk carta kat sini balik la..harap² boleh kekal tak hehe

    ReplyDelete
  7. wahh tahniah semua.. rajin blogwalking. Happy blogging everyone dan kongsikan yang baik2 naa :)

    ReplyDelete
  8. Tahniah pada semua.. Nampaknya nama saya sudah tiada di situ.. huhuhu.. kena usaha lebih nie..

    ReplyDelete
  9. Tahniah semua..saya baru je start nak jadi pengomen ni :)

    ReplyDelete

❧ ✿ Terima kasih atas kesudian awak untuk tinggalkan nota di sini..✿ ❧

Top Commentators