27 peraturan permainan golf yang harus diketahui

2:56 PM

Assalamualaikum wbt..
Ada sesiapa yang minat main golf..? Saya terjumpa satu artikel paper yang menarik iaitu peraturan baru untuk main golf yang harus awak tahu... Jom selidik..

27 peraturan yang harus ketahui - Keratan akhbar Utusan Malaysia 2 Mac 2019

27 peraturan yang harus ketahui - Keratan akhbar Utusan Malaysia 2 Mac 2019


#shikinrazalidotcom #bloggerterengganu #bloggersepang



You Might Also Like

8 lovely notes

  1. x pernah main lagi.. kayu je dah mahal. hehe

    ReplyDelete
  2. Tak pernah main lagi setakat ni.. ;)

    ReplyDelete
  3. Baru tahu.. kat sini ada subjek golf ini.. Tapi untuk students lah..

    ReplyDelete
  4. kalau nak belajar golf pun bagus panduan ni

    ReplyDelete
  5. rasanya ada kursus diploma utk sukan golf ni...

    ReplyDelete
  6. banyak betul rules dia rupanya. Selama ni tahu swing masuk lubang je hahaha

    ReplyDelete
  7. complicatednyaaa hahaha.. lari dulu la game pening2 ni.
    orang kata Golf game orang kaya. kita kayu golf x penah pegang =P

    ReplyDelete

❧ ✿ Terima kasih atas kesudian awak untuk tinggalkan nota di sini..✿ ❧

Top Commentators