Pesta Buku Antarabangsa Kuala Lumpur 2019 kembali lagi!!!

4:35 PM

No photo description available.

Assalamualaikum wbt..
Wah, pesta buku akan kembali lagi la.. Apa lagi, pada yang peminat buku, inilah masanya awak nak grab banyak-banyak bahan bacaan kegemaran awak, ada banyak diskaun yang ditawarkan tau.. Buku sekolah, novel, bahan ilmiah dan bahan bacaan ringan pun ada tau..  Jomlah ramai-ramai pergi ke pesta buku antarabangsa nie.. 

Pesta Buku Antarabangsa Kuala Lumpur 2019 meluhurkan Dekad Membaca Kebangsaan!

29 Mac - 7 April 2019
Pusat Dagangan Dunia Putra (PWTC)
10 pagi - 9 Malam

Boleh juga ikuti kami di Telegram http://t.me/ShareInfoKLBookFair untuk informasi semasa.

Image may contain: text

Oh, ya.. Sebelum terlupa.. Demi menyokong pelestarian alam sekitar, pihak peganjur tidak menggalakkan penggunaan beg plastik oleh pempamer. Kita amat digalakkan untuk membawa beg kitar semula, beg troli, dan sebagainya untuk memudahkan kita membawa buku yang dibeli. Bersama kita menjaga alam sekitar dan mengurangkan penggunaan beg plastik.



#shikinrazalidotcom #bloggerterengganu #bloggersepang



You Might Also Like

13 lovely notes

  1. Kaki buku sure tertunggu2 saat ni kak. Bestnyaaaa kalau dapat pergi kan.

    ReplyDelete
  2. Confirm rambang mata kalau dah ke sana..

    ReplyDelete
  3. adooo.. bestnya. Yang sini Big Bad Wolf pun ternanti bila driver nak bawak. hehe

    ReplyDelete
  4. pernah pegi few times.. menarik tapi ramai sangat. hehe.. usually CT suka p kat kartunis2. suruh depa lukis muka2 tu. suka tengok hehe..

    ReplyDelete
  5. Bestnyaa kalau dekat mesti husniey pergi juga ni

    ReplyDelete
  6. best ni...
    yg mana ada anak² tu..mesti pergi kan...

    ReplyDelete
  7. suka gi kedai buku sbb nak cari buku rujukan utk mengajar murid2 dlm kelas..

    ReplyDelete
  8. acara yang di nanti-nantikan ramai kan shikin :)

    ReplyDelete

❧ ✿ Terima kasih atas kesudian awak untuk tinggalkan nota di sini..✿ ❧

Top Commentators