Tuesday, May 22, 2018

Review : Adjustable angle fordable portable reading book stand document holder

Assalamualaikum wbt..
Pada hari Rabu lepas, saya saja jea godek-godek kat Shopeedotcomdotmy, apa kata orang, 'window shopping'.. Secara kebetulan saya memang mencari tempat 'stand' yang boleh memegang buku.. Jenuh jugak lah duk taip apa kenama barang tue, last-last saya jumpa nie.. 

Image result for Adjustable Angle Foldable Portable Reading Book Stand Document Holder
*sumber gambar daripada Google Images
Bila nampak aje produk nie, terus mata nie tertacap dan terjatuh cinta la pulak dengannya.. Disebabkan harganya dalam RM4.60 untuk seunit, apa lagi, saya pun grab la satu dan buat order serta pembayaran.. Oleh kerana barang nie daripada lua negara, memang dah jangka akan sampai lambat, tapi tup-tup semalam, barang nie pun selamat sampai... 

https://www.shikinrazali.com

Nampak simple jea kan, tapi banyak kebaikannya.. hihihi.. barang nie memang memudahkan kerja saya dalam mencari artikel menarik.. 

https://www.shikinrazali.com
Pandangan daripada depan

https://www.shikinrazali.com
Pandangan daripada belakang...

Cara nak pasangnya pun senang aje.. Gambar kat bawah nie adalah contohnya.. kalau nak adjust kedudukan samada awak nak buku tue tegak ke atau condong ke sikit, awak nampak tak besi yang macam bentuk pisau tue..? Itulah adjustable untuk awak nak tegakkan atau nak condongkan sikit buku yang nak dibaca... Manakala besi yang berbentuk seperti huruf 'M' pulak adalah berfungsi untuk menstabilkan buku supaya kekal tak bergerak.. 

Image result for Adjustable Angle Foldable Portable Reading Book Stand Document Holder
*sumber gambar daripada Google Images

Awak tau, rasa macam menyesal pulak tak beli dua unit... hihi bukannya apa, bolehlah saya letakkan kat rumah, senang nak baca komik ke novel ke, tak payah nak pegang-pegang lagi dah, takdelah letih tangan nie, kan.. hihihi, takpe...takpe.. next time kalau ada rezeki saya akan beli lagi.. 


9 comments:

  1. Oh! rupanya memang ada alat macam ni ya. Selain buku, paper pun dia boleh hold kan?
    Bila menaip selalu verangan kalaulah ada benda sejenis macam tu boleh tolong pegangkan draft paper mesti lagi cepat kerja siap.
    Macam nak beli jugaklah.

    ReplyDelete
  2. senang letak kertas recipe kat dapur time posa2 ni. nak buat rujukan. kalo fon kena tekan2 jugak. naaaah guna ni senang.

    ReplyDelete
  3. best jugak alat mcm ni.. sambil baca sambil makan eskem.. hehe

    ReplyDelete
  4. senang ke nak belek belek tu kak kin?

    ReplyDelete
    Replies
    1. aida rasa, kena angkat ekk, shikin?
      baru boleh tukar muka surat.
      ni bagus kalau kita nak menaip dari sumber buku.
      senang nak tgk.

      Delete
  5. menarik ni shikin.
    especially utk anak-anak.
    mudah diorang nak baca buku.
    selesa.

    ReplyDelete

❧ ✿ Terima kasih atas kesudian awak untuk tinggalkan nota di sini..✿ ❧

GooglePlus Followers