Once again, change the header of journal..

3:02 PM

Assalamualaikum wbt..
Image result for lunch time pngSelamat menunaikan solat Zohor dan selamat menjamu selera untuk hidangan tengahari.. Entri kali nie pendek jea sebab saya tengah mengemaskini senarai ahli library kat dalam sistem, maklumlah pegawai dan penguasa bomba kat sini selalu bertukar-tukar jabatan.. Library nie pun memang menerima ahli di kalangan staff bomba di seluruh Malaysia, sebab tue ada banyak benda yang nak kena update.. 
Saya nak bagitau kat awak yang saya dah tukar header baru.. Aikk.. Baru tukar dah tukar lagi..?? Hihi macam saya penah cakap dulu, saya memang cepat rasa bosan dan rasa macam tak sesuai jea, tue yang tukar tue.. Jenuh jugak semalaman buat header nie...

Sebelum header baru, saya pakai header yang nie..

http://starlavenderluna.blogspot.my

Lepas tue, saya tukar ke header yang nie pulak... Nampak sama yang atas tue tapi saya edit sikit² jea, kalu awak perasan, tang sangkar burung tue dengan beberapa huruf.. 
http://starlavenderluna.blogspot.my

Last sekali hati saya berkenan pulak yang nie... hihihi.. sebab apa pakai yang nie.. Sebab nampak cute sangat...Hahahaha perasan..!😋

http://starlavenderluna.blogspot.my

Hihi camne..? Okey ke tak okey...? 

You Might Also Like

15 lovely notes

  1. Byk la tu sis byk tukar. Akak pun dh tak tahu brapa byk kali tukar. Nama blog pun slu tukar

    ReplyDelete
  2. Ya, nice header... ikut mood ya... hihi

    ReplyDelete
  3. Suka jugak tukar header untuk kembalikan mood blogging. Hihi. Personally, Siqah suka blog header akak yang no 2 :D

    ReplyDelete
  4. Colourful sangat ! Cute ... ssuai ler~

    Nona nak ajak join nihh http://nonasani.blogspot.com/2017/08/giveaway-saya-nak-prime-buster-cream.html

    ReplyDelete
  5. Simple dan menawan header baru shikin..

    ReplyDelete
  6. Rajin nya Shikin buat header ... header yg terkini ni nampak simple, tapi cantik..warna pun very lovely.

    ReplyDelete
  7. rajinnya tukar header hahaha sha setahun sekali je tukar huhu

    ReplyDelete
  8. nice. lembut.
    indah...
    aida da lama tak jengah sini.
    tu yg bila klik jer and nampak header tu = wow!

    ReplyDelete

❧ ✿ Terima kasih atas kesudian awak untuk tinggalkan nota di sini..✿ ❧

Let's Talk (NO SPAMMER)

Top Commentators