Top Commentator bulan Jun 2021.. TAHNIAH..!

Sunday, June 06, 2021


Assalamualaikum wbt...
Alhamdulillah, terima kasih banyak-banyak pada awak semua kerana sudi lagi untuk terus singgah baca jurnal saya nie.. Walaupun saya tak dapat nak memberi komitmen yang jitu pada jurnal ini tapi saya akan pastikan setiap bulan sekurang-kurangnya satu atau dua entri akan dapat di publish untuk tatapan awak semua...

Seperti biasa, setiap bulan saya akan umumkan nama yang bertuah untuk masuk carta bulanan Top Commentator Jurnal Shikin Razali...


Tahniah diucapkan pada 10 nama yang bertuah ini.. Ada 5 orang yang telah kembali masuk dalam carta bulanan.. Ewahh, dah macam carta lagu la pulak... hihihihi... SELAMAT KEMBALI saya ucapkan pada Kak Sha Mohamed, Cik TK, CCL a.k.a. CikCappuccinoLatte, Sii Nurul dan Shida Radzuan untuk masuk semula dalam carta saya..

Wah, ada nama baru lah yang masuk carta bulanan saya... Nama yang bertuah ini adalah...

TAHNIAH diucapkan pada nama yang disenaraikan.. Harap awak dapat memberikan details awak seperti nama penuh, alamat penghantaran dan nombor telefon kepada saya [Pengeposan.wasap.my] untuk tujuan pengeposan hadiah... p/s : Hadiah awak akan diposkan apabila PKP tamat, so saya mintak maaf terlebih dulu untuk kelewatan hantar hadiah... 


Seperti kebiasaan, kesemua 10 orang yang bertuah ini akan dimasukkan di dalam bloglist khas sehingga 30 Jun 2021... 

TAHNIAH DIUCAPKAN!!!

YOU ARE THE BEST OF THE BEST!!! TERIMA KASIH KERANA SELALU SUPPORT SAYA...!


#shikinrazalidotcom #Malaysianblogger #bloggerTerengganu #bloggerSepang #mypersonaljournal



26 comments

  1. Tahniah kepada mereka yang rajin komen :)

    ReplyDelete
  2. Tahniah kepada mereka yang bertuah.

    ReplyDelete
  3. Wah tahniah kepada semua yang tersenarai!!!

    ReplyDelete
  4. Eh oren ke lemon tu kak shikin πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚

    Alhamdulillah hasil stalk blog akak ada jugak hadiah. Sengih baca. Nanti saya whatsapp akak 😁

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha akak x jumpa buah oren, lemon pun kategoei oren jugak, jadilahπŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚

      Delete
  5. Alhamdulillah masuk senarai.

    ReplyDelete
  6. Tahniah buat semua pengomen.

    ReplyDelete
  7. Wah, tahniah kepada pengunjung yang rajin mengomen. :)

    ReplyDelete
  8. Tahniah semua....
    Nieyl skrg ni belum menemui mood menulis lagi ni..
    dah sebelum tak update entry..adoi hai

    ReplyDelete
  9. Tahniah kepada semua top commentator :)

    ReplyDelete
  10. Wow terbaik!
    Mereka deserve tersenarai sebagai Top Commentator blog Shikin..

    ReplyDelete
  11. Alhamdulillah.. akhirnya berjaya juga masuk senarai akak hehe...

    ReplyDelete
  12. Sadly I have lesser time for blogging these days. I miss reading and leaving comments.

    ReplyDelete
  13. Tahniah semua. Lama mama X singgah sini sejak blog Shikin kena block kat opis mama ni. Dia Kata gambling site

    ReplyDelete
  14. tahniah...
    lama aida x singgah sini.

    ReplyDelete

❧ ✿ Terima kasih atas kesudian awak untuk tinggalkan nota di sini..✿ ❧