Pertandingan Penulisan Esei Sempena Sambutan Hari Inovasi JBPM Peringkat Kebangsaan (Kategori Orang Awam)

9:56 AM

Pertandingan Penulisan Esei Sempena Sambutan Hari Inovasi JBPM Peringkat Kebangsaan (Kategori Orang Awam)


Assalamualaikum wbt..
Adakah awak suka menulis esei? Serlahkan bakat awak dengan menyertai pertandingan penulisan esei sempena sambutan Hari Inovasi Jabatan Bomba Dan Penyelamat Malaysia Peringkat Kebangsaan. Hadiah yang ditawarkan agak lumayan jugak, mana lah tahu, kot² ada rezeki awak untuk memenangi pertandingan ini.. 

Tarikh tutup penyertaan pertandingan ini adalah 14 Ogos 2020...

Camne nak dapatkan borang penyertaan..? Pada poster tue, ada QR-Code kan, awak scan jea QR-Code tue, semua maklumat lengkap mengenai pertandingan ini dan borang penyertaan ada di dalam QR-Code tue... 

Jom, pada yang berbakat... Masa nie lah awak tunjuk skill awak dalam penulisan esei.. Jemputlah untuk sertai pertandingan ini dan meriahkan suasana... 


#shikinrazalidotcom #Malaysianblogger #bloggerTerengganu #bloggerSepang #mypersonaljournal



You Might Also Like

6 lovely notes

  1. Lama tak tulis esei panjang.

    ReplyDelete
  2. Nak jadi penulis perlu banyak membaca..saya tidak mempunyai bakat dalam penulisan

    ReplyDelete
  3. Perlukan idea dan masa untuk menulis. Good luck pada yang ingin mencuba :)

    ReplyDelete
  4. Kenape xleh buka qr code...nak linkk

    ReplyDelete
    Replies
    1. Cuba encik pergi ke laman facebook dia.. Saya boleh jea buka QR Code tue, sebab dalam QR Code tue ada maklumat lanjut, maklumat dia dalam bentuk PDF..

      Delete
  5. alamak, mama ni tak berapa berbakat.. good luck la kpd sesapa yg join

    ReplyDelete

❧ ✿ Terima kasih atas kesudian awak untuk tinggalkan nota di sini..✿ ❧

Top Commentators