Top Commentator bulan Oktober 2019.. TAHNIAH..!

4:42 AM


Assalamualaikum wbt,
Alhamdulillah, saya nak ucap banyak-banyak terima kasih pada awak yang masih lagi mengikuti perkembangan saya, walaupun saya dah makin jarang update jurnal nie, tapi saya akan pastikan ianya terus hidup, kerana inilah diari hidup saya.. 

Sebagai menghargai pada awak yang tak putus-putus menyokong saya dan bersempena dengan genap 17 tahun saya berkhidmat untuk negara pada bulan ini, SEMUA TOP COMMENTATOR yang telah disenaraikan pada bulan ini akan menerima hadiah kecil daripada saya.. 



Yea, inilah nama-nama yang tersenarai pada Top Commentator pada bulan ini dan mereka semua akan menerima hadiah kecil daripada saya.. Jadi, pada nama-nama yang bertuah nie, saya mohon untuk awak hantarkan sertakan nama penuh, alamat lengkap dan nombor telefon untuk tujuan pengeposan pada nombor whatsapp saya https://pengeposan.wasap.my



Selain daripada hadiah kecil yang akan diposkan, saya telah buat bloglist yang istimewa untuk semua Top Commentator pada bulan ini... 

TAHNIAH SEKALI LAGI dan TERIMA KASIH KERANA MENYOKONG SAYA..!



#shikinrazalidotcom #Malaysianblogger #bloggerTerengganu #bloggerSepang #mypersonaljournal #TopCommentators



You Might Also Like

12 lovely notes

  1. Alhamdulillah, terima kasih Kak ^^ salam hujung minggu. :)

    ReplyDelete
  2. Ya Allah. Alhamdulillah. terima lagi sekali huhuhu Terima kasih kak <3

    ReplyDelete
  3. Tahniah semua. Alhamdulillah terpilih. Terima kasih kak shikin :)

    ReplyDelete
  4. Tahniah semua. Alhamdulillah rezeki lagi. Thank you kak shikin. <3

    ReplyDelete
  5. alhamdulillah..thanks shikin..:)

    ReplyDelete
  6. Nak cuba lah masuk dalam list lepas ni. Hehe

    ReplyDelete
  7. Alhamdulillah terpilih lagi hehe. Rabia sentiasa support akak

    ReplyDelete
  8. Alhamdulillah mama mama tersenarai.. tq shikin.. harap shikin dah ok dh skrg

    ReplyDelete
  9. Alhamdulillah, tersenarai juga kat sini. dah lama nak masuk line ni semula ni 👏👏 terima kasih ye

    ReplyDelete

❧ ✿ Terima kasih atas kesudian awak untuk tinggalkan nota di sini..✿ ❧

Top Commentators