Bila rasa bosan, inilah jadinya..

3:02 PM



Assalamualaikum wbt..
Bila rasa bosan, mulalah nak cari kerja lain.. aduhhh... kerja apa yea..? Hihi janganlah terkejut pulak yea, saya bukanlah nak cari kerja lain ataupun tukar bidang.. Saya masih lagi berkhidmat untuk masyarakat cuma bila buat rutin yang sama, ada masanya timbul rasa kebosanan, sebab rutin sama jea kan.. So, nak hilangkan rasa bosan dalam diri, tergodek-godeklah template blog yang baru dan inilah hasilnya...


Hihihi.. okey ke..? Camne boleh dapat idea nama-nama tue..? Jawapannya saya pun tak tahu, mungkin terpengaruh dengan kucing saya tak, Chibiusa... hihihi


#shikinrazalidotcom #teambpt #bloggerpantaitimur #bloggerterengganu #bloggersepang



You Might Also Like

6 lovely notes

  1. uishhhh tak pernah terfikir pulak nak buat mcm ni

    ReplyDelete
  2. Pergh!! Sweetnya nama-nama yang digunakan itu..

    ReplyDelete
  3. 2-3 hari ni aida blogwalking dari Reading List Dashboard.
    blogs i followed :)
    want to create new bloglist.
    blogger yg rajin tinggal komen.
    blogger yg rajin update blog.
    blog yg tak byk iklan. citer citer hal diri la. iklan jer, boring baca.

    ReplyDelete

❧ ✿ Terima kasih atas kesudian awak untuk tinggalkan nota di sini..✿ ❧

Top Commentators