Monday, September 03, 2018

Top Commentor Ogos - September 2018

https://www.shikinrazali.com


Assalamualaikum wbt...

Alhamdulillah, saya akan teruskan tradisi saya seperti biasa, untuk menghargai sahabat saya yang tak henti-henti untuk bagi support pada jurnal saya nie.. Terima kasih pada awak suma kerana tak putus-putus untuk tinggalkan nota pada jurnal saya, walaupun ada di antaranya saya hanya jadi silent reader saja.. Harapnya hubungan silaturahim nie akan berterusan tanpa sebarang prejudis antara kita.. Okey, diumumkan nama-nama yang bertuah..


Tahniah pada 9 orang sahabat saya yang tersenarai..

https://www.shikinrazali.com

Tahniah pada Cik Renex dan Cik Ash kerana memasuki semula carta saya dan macam biasa, saya akan berikan saguhati pada yang bertuah, kali nie saya nak berikan pada seorang yang baru masuk dalam senarai saya, dan beliau adalah : -


Nota : Maaf, saya pinjam header awak yea.. Thanks...

Top Commentor Ogos - September 2018

Kepada sahabat yang tersenarai kat carta tue, sila whatsapp pada saya (019-9884032) butiran awak untuk tuntutan hadiah seperti nama penuh, alamat penuh dan no. telefon.. Insha Allah, nanti saya akan poskan hadiah awak nanti..  Pada 'Top Commentor' bulan lepas, Kak Sha Mohamed, Insha Allah hadiah akak akan dipos bersama dengan pemenang bulan ini.. Maaf di atas kelewatan penghantaran hadiah.. 

Pada sahabat yang tak tersenarai tue, jangan kecewa yea sebab mungkin lepas nie nama awak pulak yang bertuah untuk duduk dalam carta saya.. Pada sahabat yang ada dalam list tue, saya buatkan bloglist khas untuk awak sehingga 30 September 2018...

https://www.shikinrazali.com


Oleh kerana nama Ejulz berada dalam carta saya sebanyak dua kali, jadi bloglist kali nie hanya menempatkan sembilan orang saja dalam carta... So, tahniah pada semua.. 


#shikinrazalidotcom #teambpt #bloggerpantaitimur #bloggersepang #bloggerterengganu

11 comments:

  1. kAK sHIKIN!!! nAMA kita tersenarai. nak nangis sebab happy ") hihi. tq akakkk!!!! :D

    ReplyDelete
  2. Wahhh seronoknya.. Lepas ni kena rajin lebih lagi untuk komen2 dekat blog sis. .Hehe

    ReplyDelete
  3. wahhhh.. tahniah...


    psttt.. Salam... Terima kasih kerana sudi join Segmen Nak URL Blog #35 Mialiana.com

    Senarai peserta ada di http://www.mialiana.com/2018/07/senarai-url-blog-35.html

    Maaf sangat-sangat. Mia baru sempat nak blogwalking dan pemenang akan diumumkan pada hari ini juga.

    Semoga berjaya (^_^)

    ReplyDelete
  4. Alhamdulillah, tahniah Syaza...

    ReplyDelete
  5. Eh alhamdulilah cik ash ada kah zasss p whatsapp Shikin

    ReplyDelete
  6. Skli lagi maf ekk shikin.
    Aida da xde dlm senarai plak hu hu sedih...
    Ni hah baru sempat blogwalk blog shikin. Mengkomen semua nyer. Tak suka la aida blogwalk tanpa tinggal komen hi hi...

    ReplyDelete

❧ ✿ Terima kasih atas kesudian awak untuk tinggalkan nota di sini..✿ ❧

GooglePlus Followers