Sahabat blogger pilihan Starlavenderluna : Cik Puan Rrai

12:00 AM

www.shikinrazali.com

Assalamualaikum wbt..
Alhamdulillah, settle task mingguan saya untuk minggu ini.. Kali nie siapa pulak yang bertuah untuk direview? Jom kita kenali sahabat pillihan saya minggu ini..

www.shikinrazali.com

Blog Cik Puan Rrai... Nama sebalik Cik Puan Rrai nie adalah Nur Raihanah Abdul Jalil yang berasal daripada Muar, Johor dan kini tinggal di Putrajaya.. Sudah berkawin dan sekarang nie rasanya dia dan suaminya tengah menunggu hari untuk menerima cahayamata.. Walaupun dalam blog Rrai masih lagi baru ditubuhkan iaitu pada tahun 2015 tapi saya rasa Rrai memang dah lama bertapak di dalam dunia blogging dan followers dia pun boleh tahan ramai iaitu lebih kurang 1k followers.. Rrai nie merupakan salah sorang blogger yang pandai membuat make-over blog, jadi pada sesiapa yang rasa nak tukar baju, bolehlah hubungi Rrai untuk keterangan lanjut..

Saya kenal dengan Rrai nie melalui segmen dan giveaway, dan Rrai merupakan salah sorang rakan blog yang aktif memberi nota semangat dalam jurnal saya.. Walaupun dia dah mula kurang untuk menulis dalam blognya, mungkin disebabkan kesibukan bekerja dan sejak berbadan dua tapi dia akan terus pastikan blognya terus aktif dan kebanyakan entrinya berkisarkan tempahan blog yang dia penah beri khidmat dulu.. Selain itu, ada jugak dia buat review barangan dan jugak percutian.. 

Antara entri yang ditulis oleh Rrai adalah Kekal Wangi Dengan Enchanteur Paris, Freebies Template Denim Purple, Rawatan Matikan Akar Gigi / Root Canal Treatment di Klinik Presint 18 dan Pasang Surut Berblog serta banyak lagi entri yang menarik untuk dibaca.. 


www.shikinrazali.comKepada Rrai, akak nak ucapkan terima kasih kerana awak masih sudi lagi menjengah dan memberi nota semangat pada akak dan akak mintak maaf hanya mampu menjadi silent reader awak, tapi akak selalu singgah ke blog awak.. Akak doakan agar awak selamat dunia akhirat dan semoga Allah merahmati kehidupan awak sekeluarga.. Semoga segala doa awak akan dimakbulkan dan Insha Allah kita akan berjumpa sebab kita berdekatan antara satu sama lain.. Akak harap doa awak untuk masuk ke kuarters akan dimakbulkan dan bersabarlah demi baby awak.. Jaga diri tau..



www.shikinrazali.com

Jom kita jengah dan singgah ke blog Cik Puan Rrai serta salam perkenalan semua.. 



#shikinrazalidotcom #teambpt #bloggerpantaitimur #bloggersepang #bloggerterengganu

You Might Also Like

16 lovely notes

  1. kenal rrai masa tengah cari template sebab template dia berbunga cantik!

    ReplyDelete
  2. Rrai memang pandai design2 ni kan :)

    www.maisarahsidi.com

    ReplyDelete
  3. rabia pun guna template denim blog kak rrai tau..dahlah cantik template blog dia design tu.berbunga2

    ReplyDelete
  4. kenal rai ada pernah join giveway dia hihihi..

    ReplyDelete
  5. Baru nak berkenalan😃. Hai kak syikin, nak jeguk blog rai

    ReplyDelete
  6. terbaek.. dah lama follow beliau :)

    ReplyDelete
  7. Waaa thniah rrai. Mek pun kenal dia mase blogwalking juga.

    ReplyDelete
  8. Tahniah Rrai..wahh..boleh jadi pilihan nnti kalau saya nk makeover blog kan

    ReplyDelete
  9. bagus shikin wat segmen macam ni.. mama pun boleh tlg kenal juga

    ReplyDelete
  10. Tahniah buat Rai.. Sha kenal rai pun melalui GA kalau tak silap..

    ReplyDelete
  11. dah follow. hartu ada jon GA akk rrai :)

    ReplyDelete
  12. terima kasih kak shikin sbb sudi review saya dan jadi kawan sy kat duni blog ni!
    Jemput baca entry ni yaa..
    http://www.bajuwarnacoklat.com/2018/10/terima-kasih-kak-shikin-razali.html

    ReplyDelete
  13. Sesekali jenjalan juga kat blog Rrai ni ..

    ReplyDelete
  14. Sesekali jenjalan juga kat blog Rrai ni ..

    ReplyDelete

❧ ✿ Terima kasih atas kesudian awak untuk tinggalkan nota di sini..✿ ❧

Let's Talk (NO SPAMMER)

Top Commentators