Tuesday, September 04, 2018

Sahabat blogger pilihan Starlavenderluna : Jun Zie

https://www.shikinrazali.com

Assalamualaikum wbt..
Alhamdulillah, kini kita dah masuk awal bulan September, rasanya belum terlambat saya nak ucapkan Selamat Hari Kemerdekaan kepada awak suma.. Jagalah keamanan di negara kita agar perjuangan nenek moyang kita dulu tak jadi sia-sia.. 

Okey, pada minggu nie siapa agaknya yang terpilih untuk direview..? Jom kita kenali beliau..

https://www.shikinrazali.com

Blog Jun Zie.. Seorang wanita yang telah berkawin, berasal daripada Kota Kinabalu dan berumur 28 tahun.. Jun Zie dilahirkan 2 hari sebelum hari kelahiran saya, yess.. Another Leo girl just like me.. hihihi 

JunZie memulakan kehidupan sebagai seorang blogger sejak tahun 2016 tapi dia sangat aktif dalam dunia blogging.. Saya mula kenal dengan JunZie dalam salah satu segmen dan giveaway yang dianjurkan oleh rakan blogger yang lain, dan JunZie selalu jugak singgah di jurnal saya dan beri nota yang menaikkan semangat saya untuk terus berkecimpung dalam dunia blog.. Untuk pengetahuan awak suma, JunZie penah mendapat tempat dalam Top Commentator dalam jurnal saya dan dia sememangnya seorang yang amat supportive pada rakan blogger yang lain.. JunZie selalu berceloteh dengan membuat review pelbagai tempat yang menarik dan makanan yang sedap-sedap, dia jugak berkongsi resipi yang begitu menarik sekali yang dikongsikan untuk pembaca blog dia.. 



www.shikinrazali.comKepada JunZie, terima kasih akak nak ucapkan pada awak kerana sudi menjadi rakan blogger akak dan akak mintak maaf kerana hanya mampu menjadi silent reader dalam blog awak.. Terima kasih kerana sudi menyinggah dan memberi nota yang amat bermakna pada diri akak.. Akak doakan agar semoga ikatan ukhuwah antara kita akan berkekalan dan Insha Allah satu hari nanti kita akan bersua jua.. Akak doakan jugak agar kehidupan awak sekeluarga akan dirahmati dan diberkati oleh Allah dan apa jua yang awak lakukan, Insha Allah akan diberkati.. 



www.shikinrazali.com


Jom kita singgah dan jengah ke blog JunZie dan salam perkenalan semua.. 


#shikinrazalidotcom #teambpt #bloggerpantaitimur #bloggersepang #bloggerterengganu

19 comments:

  1. Seronoknyaa ada segmen review blog ni. Boleh buatkan kita kenal lebih ramai lagi blogger-blogger yang ada. Jmeput singgah nanti
    https://nurulnajihah38.blogspot.com

    ReplyDelete
  2. baru kenal kak junzie ni.. done terjah dan follow sekali :) bagus ada segmen macam ni, kita boleh kenal lagi ramai blogger yang ada..

    ReplyDelete
  3. Samalah, LZ pun baru kenal dengan blogger JunZie..
    Terima kasih SR, Sahabat Blogger Pilihan membantu LZ kenal rakan baru..

    ReplyDelete
  4. aslm shikin lama lah tak singgah sini

    ReplyDelete
  5. Kak Feni singgah sini. Nanti nak bw ke sana.

    ReplyDelete
  6. Hai june, salam perkenalan..best jugak klu dpt berleluang pg sana nanti...

    ReplyDelete
  7. Hi Kak Jun Zie! Thanks for review Kak Shikin ")

    ReplyDelete
  8. Selalu tengok dia live hihihi..

    ReplyDelete
  9. Suka follow insta sis Junzie ni, merata berjalan. Comel orangnya

    ReplyDelete
  10. CR dah follow blog Junzie n selalu jgk jd silent reader..sllu terjah ig dia :)

    ReplyDelete
  11. Blogwalking here! Nice to know u. 😍

    ReplyDelete
  12. selalu juga kak jun zie ni singgah blog saya. cantik orangnya hehehe

    ReplyDelete
  13. Wah. Blog junzie ni aida lom terjah. Blogger rajin jugak ye? Ok...

    ReplyDelete

❧ ✿ Terima kasih atas kesudian awak untuk tinggalkan nota di sini..✿ ❧

GooglePlus Followers