Top Commentator Bulan Ogos 2021... TAHNIAH...!!!

Friday, August 13, 2021


Assalamualaikum wbt..
Alhamdulillah, semalam genaplah usia saya untuk tahun Miladi 39 tahun manakala untuk tahun Hijri pula usia saya telah genap 40 tahun.. 

Seperti mana setiap bulan, saya akan umumkan nama-nama yang tersenarai dalam carta bulanan Top Commentator jurnal saya.. 

Tahniah diucapkan kepada 10 nama yang tersenarai.. Saya nak ucapkan Selamat kembali kepada Ain Athirah dan Cik TK kerana berjaya masuk kembali dalam carta bulanan.. Saya juga nak ucapkan Selamat Datang kepada Fatimah Nabila kerana tersenarai nama baru dalam carta bulanan jurnal ini...
Top Commentator Bulan Ogos 2021... TAHNIAH...!!!


Seperti yang saya bagitahu pada bulan lepas, hadiah untuk Top Commentator Bulan Ogos 2021, saya akan beri hadiah untuk kesemua nama-nama yang tersenarai.. Jadi TAHNIAH diucapkan kepada semua yang tersenarai.. 

Top Commentator Bulan Ogos 2021... TAHNIAH...!!!


TAHNIAH diucapkan kepada nama yang terpilih.. Harap awak dapat memberikan details awak seperti nama penuh, alamat penghantaran dan nombor telefon kepada saya [Pengeposan.wasap.my] untuk tujuan pengeposan hadiah dan pada sesiapa yang telah bertukar alamat supaya hadiah selamat sampai ke tangan awak... p/s : Hadiah awak dan pemenang pada bulan lepas akan diposkan sekali dengan pemenang bulan ini, so saya mintak maaf terlebih dulu untuk kelewatan hantar hadiah...



Macam biasa juga, untuk 10 nama yang tersenarai nie akan dimasukkan dalam bloglist khas sehingga 31 Ogos 2021.. Terima kasih kepada awak semua kerana tanpa awak semua, jurnal nie takkan bersinar seperti sekarang.. Terima kasih juga yang memberi komen baik-baik pada jurnal ini...  Terima kasih kerana selalu support saya... 

TAHNIAH DIUCAPKAN KEPADA AWAK SEMUA..!

YOU ARE THE BEST OF THE BEST...



#shikinrazalidotcom #Malaysianblogger #bloggerTerengganu #bloggerSepang #mypersonaljournal



16 comments

  1. wahhh tersenarai jugaklah! tahniah semua!!!! tak sangkanya dapat jadi top komentar blog kak shikin. sangat terharu!!!!

    ^_^

    ReplyDelete
  2. MashaAllah <3 tak sangka masuk list bloglistt yayyyy! Awwww thank you kak ikin. nnti kita whastapp ya

    Terima kasihh atas ucapan hehehe enjin saya dah start panas ni :P jaga-jaga

    ReplyDelete
  3. Tahniah buat semua pengomen! Rezeki berblogging.

    ReplyDelete
  4. Alhamdulillah terpilih.
    Oh akak punya alamat sama jadi tidak payah wasap kan.
    Terima kasih juga tulis pos-pos yang menarik dan informatif. Salah satu sumber maklumat untuk akak.

    ReplyDelete
  5. tahniah kpd semua top commentator!

    ReplyDelete
  6. Alhamdulillah terpilih lagi sekali. Nanti saya mesej kak shikin eh latest address hahaha. Kan nanti jadi macam dulu hahahahaha >.<
    Btw, tahniahhh diucapkan kepada top commentator yang lain! ^^

    ReplyDelete
  7. Lama dah tak singgah mai jurnal akak ni. :)

    ReplyDelete
  8. Alhamdulillah terpilih
    Jap rabia wasap kak

    ReplyDelete
  9. Alhamdulillah, rezeki nmpknya, nnti timm wassup asap yaa !

    ReplyDelete
  10. Wah alhamdulillah... Tahniah kepada semua yang tersenarai!!!

    Nanti Cik TK wasap detail

    ReplyDelete
  11. Tahniah semua. Mmg rajin cik tk, ain Dan semua dalam list ni

    ReplyDelete
  12. tahniah kpd semua top kommentator..

    ReplyDelete
  13. Wahh rezeki. Tahniah semua top commentator kak shikin :) Nice

    ReplyDelete

❧ ✿ Terima kasih atas kesudian awak untuk tinggalkan nota di sini..✿ ❧