Top Commentator bulan April 2021.. TAHNIAH..!

9:17 PM


Assalamualaikum wbt..
Okey, seperti biasa saya akan umumkan pemenang Top Commentator untuk bulan April.. Sebelum tue saya nak ucapkan bebanyak terima kasih pada awak semua kerana masih sudi untuk membaca jurnal saya walaupun saya tak dapat nak bagi komitmen yang jitu pada jurnal ini ekoran daripada kerja-kerja hakiki dan membantu ketua unit saya memandangkan dia masih lagi dalam proses pembelajaran... hihihi

Top Commentator bulan April 2021.. TAHNIAH..!


Anyway, TAHNIAH diucapkan kepada 10 orang Top Commentator yang berjaya memasuki carta bulanan saya.. Dan owwhh ada dua nama baru lah kat dalam carta bulanan saya.. Well, dua nama ini adalah pemenang bertuah untuk menerima hadiah kecil daripada saya... Siapakah yang bertuah itu...? 

Top Commentator bulan April 2021.. TAHNIAH..!


TAHNIAH diucapkan pada nama yang disenaraikan.. Harap awak dapat memberikan details awak seperti nama penuh, alamat penghantaran dan nombor telefon kepada saya [Pengeposan.wasap.my] untuk tujuan pengeposan hadiah..

Top Commentator bulan April 2021.. TAHNIAH..!

Seperti biasa jugak, kesemua 10 orang yang berjaya memasuki carta bulanan ini akan dimasukkan dalam bloglist khas sehingga 30 April 2021...

Tahniah diucapkan..!!

You are the best of the best...!

Terima kasih kerana selalu support saya..

#shikinrazalidotcom #Malaysianblogger #bloggerTerengganu #bloggerSepang #mypersonaljournal



You Might Also Like

16 lovely notes

  1. Yeay Atiqah memang aktif dan akak pun baru kenyal dia.
    Tahniah pada 2 orang pemenang.

    ReplyDelete
  2. Alhamdulillah, tak sangka nama saya ada di situ hehehe.
    Terima kasih kak shikin :)

    ReplyDelete
  3. Tahniah jugak diucapkan kepada nama nama lain yang tersenarai :D

    ReplyDelete
  4. Tahniah untuk pengomen yang bertuah :)

    ReplyDelete
  5. yay masuk bloglist ! thank youuu

    ReplyDelete
  6. tahniah kepada semua nama yang tersenarai!!!

    ReplyDelete
  7. Alhamdulillah masih tersenarai.. terima kasih shikin..
    Tahniah kepada penerima hadiah..

    ReplyDelete
  8. tahniah kepada semua yg rajin2 tu.

    ReplyDelete

❧ ✿ Terima kasih atas kesudian awak untuk tinggalkan nota di sini..✿ ❧

Top Commentators