Top Commentator bulan Julai 2020.. TAHNIAH..!

3:19 PM



Assalamualaikum wbt...
Macam biasa, setiap bulan saya akan mengumumkan siapakah yang menduduki carta dalam jurnal saya... Pada nama yang bertuah untuk bulan Mac, April, Mei, Jun dan Julai saya akan himpun dan akan saya pos serentak, okey..!

Apapun, saya nak ucap TAHNIAH kepada 10 orang nama yang bertuah yang menduduki carta bulanan saya... Inilah nama-nama yang berjaya menduduki carta bulanan... 

Top Commentator bulan Julai 2020.. TAHNIAH..!


Saya nak ucapkan 'SELAMAT KEMBALI' kepada Kak Sha KasihkuAmani, Kak Azian Khalil dan Cik Nor kerana berjaya menduduki carta ini semula serta senarai di bawah ini adalah nama yang berrtuah untuk menerima sedikit hadiah kecil daripada saya..Jadi pada yang tersenarai kat bawah nie, saya berharap agar awak memberikan details awak kepada saya seperti nama penuh, alamat penghantaran dan nombor telefon kepada saya [Pengeposan.wassap.my] untuk tujuan pengeposan hadiah...

Top Commentator bulan Julai 2020.. TAHNIAH..!

Seperti biasa jugak, blog 10 orang yang berjaya menduduki carta bulanan akan dimasukkan di dalam bloglist khas sehingga 31 Julai 2020.. Tahniah diucapkan dan terima kasih banyak-banyak kerana terus menerus sokong jurnal ini...

Top Commentator bulan Julai 2020.. TAHNIAH..!

Pada yang tak berjaya untuk masuk carta saya, jangan bersedih.. Insha Allah mana tau satu hari nanti nama awak pulak yang masuk dalam carta saya.. Insha Allah, kita akan jumpa lagi...

Tahniah sekali lagi pada yang tersenarai...

#shikinrazalidotcom #Malaysianblogger #bloggerTerengganu #bloggerSepang #mypersonaljournal #topcommentator



You Might Also Like

23 lovely notes

  1. Tahniah kpd semua pemenang..

    ReplyDelete
  2. Tahniah Shida Radzuan dan Mr. Hanafi.

    ReplyDelete
  3. Tahniah kpd yg bertuah.. lamanya tak jalan2 di blog akak

    ReplyDelete
  4. Terima kasih shikin :)
    Allah x sgka dtg singgah blog ni ade rezeki saya pula.

    saya xdpt nak contact shikin sbb mybe ade kesilapan pada link tu kot..bila tekan dia pi homepage blogger pula ^_^

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sama²... hihi saya dah baiki kesilapan link tue... nnt wassap saya yea😊

      Delete
    2. ok dah whatsapp shikin :) Terima kasih :)

      Delete
  5. wah tahniah semua yang tersenarai.. lepas ni nak rajin komen jugak lah heheh

    ReplyDelete
  6. Tahniah pada semua yang terpilih :)

    ReplyDelete
  7. tahniah semua.. yeay nama mama ada

    ReplyDelete
  8. Tahniah yang masuk dalam list.

    ReplyDelete
  9. Salam perkenalan, nama blogger baru dan nama saya Linda
    Saya ingin bertukar link dengan rakan-rakan blogger semua
    Sertai segmen saya "Jom Tukar Bloglist"
    Maaf jika ada salah susunan, orang baru…heheheh..Baru nak belajar buat segmen dan cari rakan-rakan
    JOM TUKAR BLOGLIST

    ReplyDelete
  10. Tahniah pada yang tersenarai..
    Tahniah pada penerima hadiah..
    Yeah!! Nama saya kembali ke dalam senarai..

    ReplyDelete
  11. lama sangat dah tak singgah sini..
    tahniah semua kawan2 yang tersenarai =)

    ReplyDelete
  12. congrats buat top commentator dan yang lain :)

    ReplyDelete
  13. ALhamdulilah..tahniah buat semua..tak menyempn join

    ReplyDelete
  14. CONGRATS SEMUA WAHH DAPAT HADIAH , MENARIK TU :)

    ReplyDelete
  15. memang sporting semuanya :)

    ReplyDelete

❧ ✿ Terima kasih atas kesudian awak untuk tinggalkan nota di sini..✿ ❧

Top Commentators