Sahabat blogger pilihan Starlavenderluna : Etuza

Tuesday, September 24, 2019

Sahabat blogger pilihan Starlavenderluna

Assalamualaikum wbt...
Minggu nie jom kita kenal dengan sahabat blogger saya kali nie.. 

Sahabat blogger pilihan Starlavenderluna : Etuza

Blog Etuza... Salah sorang lagi blogger lelaki yang menjadi rakan blogger saya.. Merupakan seorang guru, sama macam Abam Kie dan dalam masa yang sama beliau menjadi blogger separuh masa..

Sebenarnya saya dah lupa bagaimana persahabatan dunia blog kami terjali tapi apa yang pasti, encik Etuza nie memang dah lama menjadi rakan blogger saya dan blog dia pun memang dalam berada dalam bloglist saya.. Apa yang menarik dalam blog Etuza nie adalah sebagaimana guru yang memberi ilmu kepada anak muridnya untuk menjadi anak nusa yang berjaya dan berjasa pada negara, macam tuelah dalam blognya, penuh dengan informasi yang begitu bermanfaat.. Walaupun sekarang nie encik Etuza jarang mengemaskini blognya, mungkin kerjaya sebagai guru amat mencabar dan tak mengizinkan dia untuk mengemaskini blog setiap hari, tapi dia akan memastikan blognya terus hidup dalam memberi ilmu kepada semua orang yang singgah ke blognya.. 

Antara entri yang menarik untuk dibaca adalah :-

Rahsia Kekal Bahagia Dalam Rumahtangga ;
Doa Menjauhkan Terhindar Dari Angin Ahmar Dan Penyakit Kronik ;
Adab Menumpang Di Homestay
Ping Test (Cara Mengetahui Kelajuan Line Internet Anda) ;

dan banyak lagi entri yang menarik.. 


Kepada Encik Etuza, terima kasih kerana masih sudi menjadi rakan blogger saya walaupun saya jarang sangat drop down komen dalam blog encik tapi saya memang suka baca blog encik kerana memang banyak informasi yang ada kalanya saya baru mengetahuinya.. Saya doakan agar encik Etuza terus sukses dalam dunia perguruan dan duna blogging.. Teruskan usaha murni encik dalam memberi ilmu kepada anak Malaysia... Saya doakan jugak agar encik sekeluarga berada dalam lindungan dan diberkati Allah SWT dan semoga apa yang encik doakan Insha Allah akan dimakbulkan.. Jom kita singgah dan jengah ke blog Etuza dan salam perkenalan pada semua..  


#shikinrazalidotcom #Malaysianblogger #bloggerTerengganu #bloggerSepang #mypersonaljournal #sahabatbloggerpilihanStarlavenderluna6 comments

 1. tak pernah lagi ke sana. Boleh menyinggah ni nanti

  ReplyDelete
 2. pernh jugk pergi blog cikgu ni..

  ReplyDelete
 3. Etuza ni pernah Blogwalking dan komen mengomen di blog rabia

  ReplyDelete
 4. Asalam...subahanallah..terima kasih ..memilih blog saya ya..semoga sentiasa aktif menulis catatan bermakna di blog

  ReplyDelete
 5. Rupanya masih ada yg mengingati Etuza di arena blog.Terima kasih

  ReplyDelete

❧ ✿ Terima kasih atas kesudian awak untuk tinggalkan nota di sini..✿ ❧