Top Commentator bulan September 2022... TAHNIAH..!!!

Saturday, September 17, 2022


Assalamualaikum wbt..
Alhamdulillah, terima kasih saya ucapkan pada awak semua yang selalu saja singgah ke jurnal saya, tanpa awak maka jurnal nie tak wujud.. Hihihi.. Seperti biasa, untuk menghargai kedatangan awak semua kat jurnal nie, saya akan terus mengekalkan carta bulanan Top Commentator..

Okey, TAHNIAH diucapkan kepada 10 nama yang berjaya masuk dalam carta bulanan dan nampaknya pada carta bulanan kali tak berubah sangat... Saya nak ucapkan selamat kembali dalam carta bulanan saya kepada Farhana Jafri, Rodiah Amir dan Jannah Ramli..


Jadi inilah senarai yang bertuah dan terpilih..TAHNIAH diucapkan kepada nama yang terpilih.. Harap awak dapat memberikan details awak seperti nama penuh, alamat penghantaran dan nombor telefon kepada saya [Pengeposan.wasap.my] untuk tujuan pengeposan hadiah... Untuk pemenang bulan Mac, April, Mei, Jun dan Julai saya masih belum menerima maklumbalas daripada mereka.. Sekiranya ada maklumbalas, saya akan poskan bersekali dengan pemenang bulan ini..

Seperti kebiasaan juga, kesemua 10 orang Top Commentator pada bulan ini akan dimasukkan dalam bloglist khas sehingga 30 September 2022... Awak pun boleh juga singgah ke blog mereka, kenali mereka dan follow mereka kerana mereka semuanya blogger yang hebat belaka.. Memang tak rugi kenal dengan mereka.. Jom kita singgah...TAHNIAH DIUCAPKAN PADA AWAK SEMUA...!! YOU ARE THE BEST OF THE BEST...!!! TERIMA KASIH KERANA SELALU MENYOKONG SAYA..!!

#shikinrazalidotcom #Malaysianblogger #bloggerTerengganu #bloggerSepang #mypersonaljournal13 comments

 1. tahniah kpd semua pemenang. keep it up!

  ReplyDelete
 2. Alhamdulillah rezeki VM bulan ni hihihi. Thank you Kak Shikin <3

  ReplyDelete
 3. Tahniah kepada semua top commentator untuk bulan september.

  ReplyDelete
 4. Tahniah buat Top Comentator!
  Tahniah semua.

  ReplyDelete
 5. Alhamdulillah tahniah kepada Vanilla Maple.

  ReplyDelete
 6. Cepatnya VM dah received ! Thanks alot Kak Shikin :D

  https://vanillamaple.blogspot.com/2022/09/penerima-bertuah-untuk-top-commentator.html

  ReplyDelete
 7. Tahniah kepada semua.. Tahniah juga buat akak yg konsisten buat top komen nie.. Semoga dimurahkan rezeki selalu

  ReplyDelete

❧ ✿ Terima kasih atas kesudian awak untuk tinggalkan nota di sini..✿ ❧