Top Commentator bulan April 2020.. TAHNIAH..!

11:55 PM

Top Commentator


Assalamualaikum wbt...
Apa khabar awak-awak suma..? Diharapkan suma sihat dan diberikan ketabahan dengan Perintah Kawalan Pergerakan (PKP), duduk di rumah dan jaga kesihatan diri dan keluarga... 

Macam biasa, setiap bulan saya akan mengumumkan siapakah yang menduduki carta dalam jurnal saya... Sebelum saya umum, saya nak mintak maaf banyak-banyak, kerana saya tak dapat nak mengepos hadiah pada yang bertuah dek PKP nie, tapi jangan risau, hadiah pada yang bertuah saya tetap akan poskan apabila PKP nie berakhir... Jadi pada nama yang bertuah untuk bulan Mac, April dan sehingga PKP nie berakhir, saya akan himpun dan akan saya pos serentak, okey..!

Apapun, saya nak ucap TAHNIAH kepada 10 orang nama yang bertuah yang menduduki carta bulanan saya... Inilah nama-nama yang berjaya menduduki carta bulanan...


Top Commentator bulan April 2020.. TAHNIAH..!


Saya nak ucapkan 'SELAMAT KEMBALI' kepada Mia Liana, Aienienka, SalbiahM dan Siti Yang Menaip kerana berjaya menduduki carta ini semula serta senarai di bawah ini adalah nama yang berrtuah untuk menerima sedikit hadiah kecil daripada saya..Jadi pada yang tersenarai kat bawah nie, saya berharap agar awak memberikan details awak kepada saya seperti nama penuh, alamat penghantaran dan nombor telefon kepada saya [https://pengeposan.wasap.my/] untuk tujuan pengeposan hadiah cuma macam saya cakap tadi, hadiah awak saya akan hold dulu dan akan dipos bila PKP ini berakhir..


Top Commentator bulan April 2020.. TAHNIAH..!


Seperti biasa jugak, blog 10 orang yang berjaya menduduki carta bulanan akan dimasukkan di dalam bloglist khas sehingga 30 April 2020.. Tahniah diucapkan dan terima kasih banyak-banyak kerana terus menerus sokong jurnal ini...


Top Commentator bulan April 2020.. TAHNIAH..!


Pada yang tak berjaya untuk masuk carta saya, jangan bersedih.. Insha Allah mana tau satu hari nanti nama awak pulak yang masuk dalam carta saya.. Insha Allah, kita akan jumpa lagi... 


#shikinrazalidotcom #Malaysianblogger #bloggerTerengganu #bloggerSepang #mypersonaljournal #TopCommentator #stayathome #staysafe #Wecanfight



You Might Also Like

11 lovely notes

  1. Wahhh...tahniah kepada para pemenang.. Haiii3x... Salam singgah dari LeYa Blog

    ReplyDelete
  2. Tahniah pada yang tersenarai.. Nak kena usaha lagi ini.. hehehe

    ReplyDelete
  3. yeay !! ada nampak nama kita balik dalam carta.
    yahoo.. ada masa sikit free ni boleh nak blogwalking. maafla macam sekot kita ni
    kejap singgah kejap x..

    gitula mood hehe..

    ReplyDelete
  4. Waa nama.mama.ada laa...x sangka masih bertkhta di carta Shikin.. hihii

    ReplyDelete
  5. Tahniah semua. Mereka semua memang sangat ohsem

    ReplyDelete
  6. Tahniah kepada yang tersenarai 🤗

    ReplyDelete
  7. tukang komen tegar diorg ni..dsyat...hehe

    ReplyDelete
  8. tahniah kepada semua yang tersenarai dan top commentator juga :)

    ReplyDelete

❧ ✿ Terima kasih atas kesudian awak untuk tinggalkan nota di sini..✿ ❧

Top Commentators