Top Commentator bulan Februari 2020.. TAHNIAH..!

12:56 PM



Assalamualaikum wbt...
Saya nak ucapkan terima kasih banyak-banyak kepada awak² yang telah memberikan nota komen yang membina kepada jurnal ini dan terus menerus singgah ke jurnal saya walaupun ketika ini saya telah menjarakkan masa saya untuk update jurnal ini.. Insha Allah saya akan terus untuk singgah ke blog awak² walaupun saya hanya menjadi silent reader saja...

Macam seperti bulan-bulan sebelum ini, saya akan umumkan siapakah yang bertuah yang menduduki carta bulanan saya.. Ada rakan² saya bertanya, camne saya buat pemilihan pemenang Top Commentator pada setiap bulan.. Okey, kalau awak perasan, dekat kolum bawah sekali, ada widget '"Top Commentators" di mana setiap komen yang awak tuliskan dalam jurnal saya, akan disenaraikan di dalam carta tue.. Selagi awak masih memberikan komen, semakin tinggi carta yang awak duduki sehinggalah nama awak kekal hingga ke bulan depan... Jadi, nak kekal pada carta bulanan saya nie, komen jea banyak² dan pastikan nama awak sentiasa kekal dalam carta..

Hihihi, panjang pulak citernya.. Okeylah, saya nak ucapkan TAHNIAH kepada 10 orang Top Commentators pada bulan Februari 2020...



Saya nak ucapkan 'SELAMAT KEMBALI' kepada Tiara Sapphire, Siti Yang Menaip, Nurulatika Yunus, Ejulz dan Cuya kerana berjaya kembali menduduki carta pada bulan ini.. Dan senarai di bawah ini adalah nama-nama yang bertuah untuk menerima sedikit hadiah kecil daripada saya.. Jadi pada yang tersenarai kat bawah nie, saya berharap agar awak memberikan details awak kepada saya seperti nama penuh, alamat penghantaran dan nombor telefon  kepada saya [https://pengeposan.wasap.my/] untuk tujuan pengeposan hadiah..



Seperti biasa jugak, kesemua Top Commentators pada bulan Februari akan dimasukkan dalam bloglist khas sehingga 29 Februari 2020 tapi hanya 9 saja blog yang disenaraikan kerana ada seorang Top Commentators [Laixinjie] tak mempunyai laman blog.. 



TAHNIAH KEPADA SEMUA dan terima kasih kerana terus menyokong saya...

#shikinrazalidotcom #Malaysianblogger #bloggerTerengganu #bloggerSepang #mypersonaljournal #TopCommentators



You Might Also Like

14 lovely notes

  1. Tahniah kepada pengomen tegar. Alhamdulillah.

    ReplyDelete
  2. Tahniah kepada rakan bloggers yang tersenarai..

    ReplyDelete
  3. alhamdulillah tahniah untuk semua ^_^

    ReplyDelete
  4. alamak namaa mama dah xde huhu.. nak kena rajin singgah lagi nanti

    dah join giveaway mama tak? jom join Giveaway Wang Tunai RM1000 by Mamapipie & Friends. RM 1000 utk dimenangi

    ReplyDelete
  5. Moga Kak Shikin sentiasa murah rezeki. Ada saja berkongsi dengan pengunjung blog. ^^

    ReplyDelete
  6. jemput join 3 GA terbaru.. baca di blog mama

    ReplyDelete
  7. tahniah kepada semua pemenang bila nak masuk carta kembali ni...

    ReplyDelete
  8. lama x ke sini, shikin. maaf.
    nama dah tak masok list dah :( hu hu huhu... sedih sendiri.
    sebab aida dok blogwalking dari tinta tukang komen :)

    ReplyDelete
  9. Tahniah semua.. haha x sangka tersenarai pula..
    selalu kalau nampak akak update sy komen je..

    ReplyDelete

❧ ✿ Terima kasih atas kesudian awak untuk tinggalkan nota di sini..✿ ❧

Top Commentators