Top Commentator bulan Januari 2020.. TAHNIAH..!

1:38 AM



Assalamualaikum wbt..
Rasanya belum terlambat lagi untuk saya ucapkan Selamat Tahun Baru kepada awak semua.. Dan saya nak ucapkan bebanyak terima kasih pada awak semua kerana masih lagi sudi singgah ke jurnal saya nie... Walaupun kini saya dah jarang untuk update jurnal tapi Insha Allah saya akan teruskan untuk berkongsi ilmu pada awak semua...

Okey, macam biasa, setiap bulan saya akan umumkan siapa yang berjaya menduduki takhta Top Commentator.. Dan TAHNIAH kepada 10 orang yang terpilih...




Saya nak ucapkan Selamat Kembali kepada Aienienka, kak I am LZ, Warisan Petani, Sayidah Napisah, Shfyqhazhr dan kak Sha Mohamed dan memandangkan kesemua Top Commentator pada bulan nie adalah pemenang Top yang lepas, saya terpaksa guna khidmat Encik Random.Org untuk mengundi siapakah yang bertuah yang akan menerima saguhati dan orang itu adalah Kak Sha Mohamed.. Undian ini adalah berdasarkan pada nombor Top Commentator tue yea.. 





Macam biasa jugak, kesemua Top Commentator pada bulan ini, akan dimasukkan dalam bloglist khas sehingga 31 Januari 2020.. TAHNIAH sekali lagi... Dan pada yang tak bertuah tue, jangan risau, Insha Allah mungkin di bulan depan, mana tau rezeki awak pulak yang menduduki carta saya kan.. 


#shikinrazalidotcom #Malaysianblogger #bloggerTerengganu #bloggerSepang #mypersonaljournal #TopCommentator



You Might Also Like

27 lovely notes

  1. Sa pun dh umumkan pemenang dan dh ada adarang pemenang terbaru dan merupakan terakhir untuk tahun 2019, next nanti kita tgok siapa juara untuk menghiasi bloglist khas utk top komentator

    ReplyDelete
  2. Tahniah Sha..
    Alhamdulillah blog Lady in Red Planner tersenarai, thanks Shikin..

    ReplyDelete
  3. tahniah semua pengomen yang sporting :-)

    ReplyDelete
  4. Tahniah Sha.. Waa nama mama pun ada

    ReplyDelete
  5. waalaikumussalam. alhamdulillah tahniah untuk semua dan terima kasih juga sudi masukkan link blog umi ke dalam bloglist ^_^

    ReplyDelete
  6. Tahniah kepada yg tersenarai.. semua blogger2 hebat :)

    ReplyDelete
  7. Datang melawat sini
    Tahniah yang berjaya.

    ReplyDelete
  8. Salam kenal sis..akak follow sini..nice blog..

    ReplyDelete
  9. salam singgah.. lama tak singgah sini..
    jangan merajuk yaaa =)

    ReplyDelete
  10. Assalamualaikum Wrmbth Sis Jemput sertai giveaway dengan 17 Hadiah Wang Tunai bernilai RM1000

    Hadiah RM200 (Seorang Pemenang) - 1 x RM200

    Hadiah RM100 (2 Orang Pemenang) - 2 x RM100

    Hadiah RM50 (14 Orang Pemenang) - 14 x RM50

    Tarikh tutup 29 Feb 2020. Klik sini untuk sertai giveaway ini.

    ReplyDelete
  11. Ya Allah, masih di situ namaku. Thanks Kak Shikin. Macamana nak kira top komenter ni?

    ReplyDelete
  12. hah. Januari lekat jugak ekk :)
    legaaaaa...

    ReplyDelete

❧ ✿ Terima kasih atas kesudian awak untuk tinggalkan nota di sini..✿ ❧

Top Commentators