Giveaway Tahun Baru 2020 Mamapipiedotcom

12:32 AM



Assalamualaikum wbt..
Dah lama rasanya saya tak join giveaway daripada rakan-rakan blogger... So, di tahun baru nie, saya join giveaway daripada rakan blogger yang paling saya sayang, iaitu Mamapipie.. Tarikh akhir giveaway ini akan berakhir pada 31 Januari 2020..

Kepada Mamapipie, saya nak ucapkan Selamat Hari Lahir untuk Mama... Semoga Mama dikurniakan kesihatan yang baik dan semoga Allah merahmati, memberkati dan melindungi Mama sekeluarga... So, untuk hadiah giveaway tue, saya nak pilih No.3 (hopefully ada rezeki untuk saya, hihihi)

So, pada awak yang nak join GA nie, bolehlah klik pada banner kat atas kerana ianya telah di backlink ke link GA ini..

Best of luck...

#shikinrazalidotcom #Malaysianblogger #bloggerTerengganu #bloggerSepang #mypersonaljournal



You Might Also Like

14 lovely notes

  1. SA pun dh join..all the best Shikin..

    ReplyDelete
  2. good luck..singgah sini dari segmen yg sama
    https://mummysupplementshop.blogspot.com/2020/01/giveaway-tahun-baru-2020-mamapipiedotcom.html

    ReplyDelete
  3. TQ Shikin join GA mama.. Good luck utk hadiah ke 3 tu

    ReplyDelete
  4. Sha pun joint GA nie..
    Good luck Shikin..

    ReplyDelete
  5. Hi Shikin.. :) Singgah blogwalking dari segmen yang sama. Jemput join my segment too kalau sudi.. http://www.aimisyahirah.com/2020/01/segmen-bloglisted-2020-by-misya.html

    ReplyDelete
  6. singgah bw sini.. selamat berGA

    ReplyDelete
  7. Tahniah kepada semua pemenang :) Hee

    ReplyDelete

❧ ✿ Terima kasih atas kesudian awak untuk tinggalkan nota di sini..✿ ❧

Top Commentators