Sahabat blogger pilihan Starlavenderluna : Faezah Mdnor

12:00 AM

Sahabat blogger pilihan Starlavenderluna : Faezah Mdnor


Assalamualaikum wbt...
Walaupun masa sangat cemburu dengan saya, tapi saya akan pastikan task ini disiapkan.. Okey, jom kira kenal dengan sahabat saya seterusnya.. 


Sahabat blogger pilihan Starlavenderluna : Faezah Mdnor


Blog Faezah Mdnor... Nama sebenar blogger ini adalah Nur Faezah Binti Mohamad Nor, berumur 20 tahun, seorang pelajar dan juga blogger separuh masa.. Faezah atau lebih dikenali sebagai Pae nie berasal dan membesar di Kuantan dan blog Pae nie aktif sejak tahun 2011 lagi.. 

Seperti biasa persahabatan nie bermula dengan penyertaan kami dalam pelbagai GA dan segmen anjuran rakan blogger yang lain dan seingat saya Pae penah menyertai GA yang saya buat satu ketika dulu, cuma rezeki tak berpihak pada dia.. Walaupun Pae baru berusia 20 tahun tapi dalam blog, dia selalu berkongsi resipi dengan rakan-rakan pembaca.. Dan macam biasalah blogger sekarang mesti ada entri review, jadi Pae jugak ada diselitkan pelbagai review.. 

Antara entri yang menarik untuk dibaca adalah :=

Dapur Kekja : Tepung Lenyek + Sambal ;
Cinta Itu Fitrah ;
Review : Semusim Di Barzakh ;
Sedarlah Wahai Jiwa Yang Lena ;

dan pelbagai lagi entri yang menarik...


Kepada Pae, terima kasih akak ucapkan kerana masih sudi menjadi rakan blogger akak.. Maaf kerana akak jarang drop down komen dalam blog awak tapi akak selalu baca apa yang awak coretkan dalam blog.. Akak harap agar awak terus maju dalam dunia blog dan semoga awak terus mendapat kejayaan yang cemerlang dalam pelajaran awak.. Semoga Allah merahmati, memberkati dan melindungi awak sekeluarga.. Wish you luck sis..!


Jom kita singgah dan kenal dengan Faezah Md Nor dan salam perkenalan pada semua.. 


#shikinrazalidotcom #Malaysianblogger #bloggerTerengganu #bloggerSepang #mypersonaljournal



You Might Also Like

4 lovely notes

  1. Dah follow jugak faezah ni. ehehe tapi tak brpa nak familiar. Semoga ukhwah ni smpai bila2 ya

    ReplyDelete
  2. dah follow..suka follow blogger2 aktif ni..tahniah..

    ReplyDelete

❧ ✿ Terima kasih atas kesudian awak untuk tinggalkan nota di sini..✿ ❧

Top Commentators