Sahabat blogger pilihan Starlavenderluna : Azhafizah Sihatimerahjambu

1:26 AM

Sahabat blogger pilihan Starlavenderluna

Assalamualaikum wbt..
Maaf kerana sepatutnya cerita nie keluar pada minggu lepas, tapi kerana saya mempunyai masalah yang tak dapat nak elak, terpaksa keluarkan pada minggu nie.. Okey, jom kita kenal dengan sahabat saya nie.. 

Sahabat blogger pilihan Starlavenderluna : Azhafizah Sihatimerahjambu


Blog Azhafizah Sihatimerahjambu... Nama di sebalik blog ini adalah Azhafizah Md Nor, berasal daripada Segamat dan kini dia tinggal di Seremban.. Merupakan seorang surirumah sepenuh masa tapi dalam masa yang sama dia jugak menjadi blogger sepenuh masa dan seorang pereka grafik separuh masa.. 

Saya kenal dengan Kak Fizah nie dalam satu segmen / giveaway yang dianjurkan oleh rakan blogger dan kak Fizah jugak penah menjadi pemenang dalam giveaway yang pernah saya anjurkan dulu.. Kalau awak nak tau, kak Fizah nie pandai dalam rekaan design blog, design watermark, design header blog dan semua berkaitan dengan blog.. Jadi kalau awak terasa nak tukar design blog tue, bolehlah hubungi kak Fizah.. Dalam blog kak Fizah pun ada pelbagai entri yang menarik yang dikongsikan seperti pelbagai resipi, pelbagai review dan ada jugak dia kongsikan tentang design blog daripada client dia.. 

Antara entri yang menarik untuk dibaca adalah :-

Senarai Hadiah Kahwin Untuk Pengantin ;
Resipi Brownies Kedut Senang Ya Amat ;
Cara Redeem Points Kad Touch N Go PlusMiles ;
Tempat Menarik Untuk Photoshoot Di Pantai Puteri Melaka ;

Dan banyak lagi entri yang menarik dalam blog beliau...


Kepada Kak Fizah, terima kasih kepada akak kerana masih sudi menjadi rakan blogger saya.. Maafkan diri ini kerana jarang sangat drop down komen dalam blog akak tapi saya memang menjadi silent reader dalam blog akak.. Saya doakan semoga akak terus sukses dalam dunia design dan blogging ini.. Insha Allah satu hari nanti saya nak guna khidmat akak nanti dalam design nie.. Terima kasih kerana selalu menyokong saya dalam dunia blog ini.. Saya doakan agar akak sekeluarga dilindungi, dirahmati dan diberkati oleh Allah.. Best of luck to you, sis..!!




Jom kita kenal-kenal dan singgah ke blog Azhafizah Sihatimerahjambu dan salam perkenalan pada semua.. 


#shikinrazalidotcom #Malaysianblogger #bloggerTerengganu #bloggerSepang #mypersonaljournal #SahabatbloggerpilihanStarlavenderluna



You Might Also Like

5 lovely notes

  1. Fiza now byk review skincare @ make up :)
    Aida lama dah folo. Siap2 tenpah header & watermark dgn fiza.

    ReplyDelete
  2. Blog dia ada resepi yang senang tapi sedap hiks

    ReplyDelete
  3. ni pon first time jumpa...rasanya penah dengar nama blog dia..tpi tk sure la..nak pi terjah dia sat..hehe

    ReplyDelete

❧ ✿ Terima kasih atas kesudian awak untuk tinggalkan nota di sini..✿ ❧

Top Commentators