Top Commentator bulan Disember 2022... TAHNIAH..!!!

Friday, December 16, 2022Assalamualaikum wbt..
Alhamdulillah, terima kasih saya ucapkan pada awak semua yang selalu saja singgah ke jurnal saya, tanpa awak maka jurnal nie tak wujud.. Seperti biasa, sebagai tanda penghargaan dengan kedatangan awak semua kat jurnal nie, saya akan terus mengekalkan carta bulanan Top Commentator.. 

Maaf dipinta kerana lambat mengumumkan carta bulanan...


Okey, TAHNIAH diucapkan kepada 10 nama yang berjaya masuk dalam carta bulanan dan nampaknya pada carta bulanan kali tak banyak yang berubah... Saya nak ucapkan selamat kembali dalam carta bulanan saya kepada Kak Sha Mohamed dan Rodiah Amir..
Ohh woww... Ada 2 orang nama baru lah kat carta bulanan.. Siapakah 2 nama yang bertuah itu...? 


TAHNIAH diucapkan pada nama-nama yang disenaraikan.. Harap awak dapat memberikan details awak seperti nama penuh, alamat penghantaran dan nombor telefon kepada saya [Pengeposan.wasap.my] untuk tujuan pengeposan hadiah.. 

Seperti kebiasaan juga, kesemua 10 orang Top Commentator pada bulan ini akan dimasukkan dalam bloglist khas sehingga 31 Disember 2022... Awak pun boleh juga singgah ke blog mereka, kenali mereka dan follow mereka kerana mereka semuanya blogger yang hebat belaka.. Memang tak rugi kenal dengan mereka.. Jom kita singgah...

TAHNIAH DIUCAPKAN PADA AWAK SEMUA...!! YOU ARE THE BEST OF THE BEST...!!! TERIMA KASIH KERANA SELALU MENYOKONG SAYA..!!

#shikinrazalidotcom #Malaysianblogger #bloggerTerengganu #bloggerSepang #mypersonaljournal11 comments

❧ ✿ Terima kasih atas kesudian awak untuk tinggalkan nota di sini..✿ ❧