Terima kasih kepada Kak Sheila Inspire | Menang hadiah GA

Tuesday, October 12, 2021


Assalamualaikum wbt...
Wah, rasa macam lama saya tak update jurnal nie... Maaf yea awak-awak suma, sebab saya dah mula sibuk dengan masuk meeting online dan jugak kursus online.. Maklumlah nie dah bulan Oktober dan saya perlu kejar kesemua kerja dan kursus untuk SKT tahunan saya.. 

Okey, kisah di sebalik hadiah nie, saya pun sebenarnya tak menjangka nama saya akan naik sebagai pemenang... Pada 27 September yang lepas, saya mendapat komen daripada kak Sheila yang mengatakan saya menang GA..



Alhamdulillah.. Kemudian lepas saya bagi details pada kak Sheila, saya pun terlupa dengan hadiah nie disebabkan kesibukan bekerja di ofis..

Kemudian pada 4 Oktober yang lepas, saya menerima satu sms daripada kurier DHL, mengatakan ada parcel yang akan dihantar.. Saya pun menjadi pelik sebab saya takde beli barang online.. Kalau adapun penghantaran, saya letak alamat rumah... Bila sampai parcel tue, saya jadi pelik sebab parcel tue beralamat yang saya tak kenali.. 

Terima kasih kepada Kak Sheila Inspire | Menang hadiah GA

Mula-mula cuak jugak sebab bila dibuka...

Jeng...Jeng... Jeng...

Terima kasih kepada Kak Sheila Inspire | Menang hadiah GA

Ada sehelai tudung bawal Alexa berwarna biru yang begitu cantik dan design pun begitu eksklusif... Puaslah duk mikir, bila masa yang saya beli tudung bawal, lepas tue barulah teringat yang saya menang GA.. Hihihi adoiii, teruk betul ingatan saya masa tue... Oohh... Budak bulus nie, masa saya nak ambil gambar tudung nie, tetiba dia datang dan terus landing situ.. Jenuh nak suruh dia lari tapi dia buat derkkkk jea.. So, dapatlah model tak berbayar nie, hihihihi...

Apapun saya nak ucapkan terima kasih pada kak Sheila Inspire kerana memilih saya sebagai salah sorang pemenang... Saya doakan agar akak sekeluarga dikurniakan rezeki yang melimpah ruah.. 

Terima kasih kak Sheila..


#shikinrazalidotcom #Malaysianblogger #bloggerTerengganu #bloggerSepang #mypersonaljournal



7 comments

❧ ✿ Terima kasih atas kesudian awak untuk tinggalkan nota di sini..✿ ❧