SUPRISE GIVEAWAY BY AIENIENKA

Saturday, September 04, 2021


Assalamualaikum wbt,
Jom kita ramai-ramai join giveaway daripada blogger Aien.. Nama pun suprise giveaway kan, so hadiahnya pun mestilah suprise...

Cerita saya ketika dapat suprise adalah ketika saya dapat beli rumah kediaman.. Masa tue sebenarnya hati tak berapa nak yakin untuk dapatkan rumah idaman memandangkan gaji pun tak berapa nak menyokong untuk dapatkan kelulusan pinjaman.. Tapi Alhamdulillah dengan izin Allah, saya dapat membeli rumah di usia 28 tahun dan sekaligus saya dapat capai target wishlist sejak kecil.. Kalau diikutkan dalam target wishlist, saya nak beli rumah sebelum usia 30 tahun... Masa dapat kunci rumah tue rasa seronok sangat sebab bila teringat perit jerih nak buat urusan pinjaman perumahan tue, dengan ketiadaan pengalamannya dan macam-macam lagi... 

Okay, tue jea cerita suprise yang pernah berlaku dalam kehidupan saya... Kalau ikutkan memang ada lagi tapi yang cerita inilah paling suprise sangat-sangat...

Untuk sesiapa yang nak join giveaway nie, macam biasa awak klik pada banner kat atas nie dan ikutlah syarat yang diberikan...

Best of luck...


#shikinrazalidotcom #Malaysianblogger #bloggerTerengganu #bloggerSepang #mypersonaljournal



19 comments

  1. Tercapai hasrat beli rumah idaman.
    Semoga berjaya dapat hadiah kejutan juga.

    ReplyDelete
  2. Waaa, memang suprise la untuk diri sendiri dpat hit wislist.. Usaha keras kakak kita ni. :)


    All the best kak.

    ReplyDelete
  3. Selamat bersegmen dan semoga berjaya..

    ReplyDelete
  4. Alhamdulillah tercapai hasrat untuk beli rumah..

    Good luck and all the best kak shikin! Moga ada rezeki dapat hadiah suprise!

    ReplyDelete
  5. Alhamdulillah . Tercapai juga impian nak ada rumah sendiri

    ReplyDelete
  6. Goodluck and all the best kak shikin! ;)

    ReplyDelete
  7. Alhamdulillah bestnya tuu hm saya pun teringin juga nak beli rumah sendiri suatu hari nanti <3
    btw, all the best kak Shikin <3

    ReplyDelete
  8. MashaAllah bestnya dapat capai impian beli rumah. Semua orang nak tapi tak semua dapat. Alhamdulillah rezeki kak ikin. Love!

    Blogwalking dari GA yang sama . Semoga ada rezeki :D

    https://theathra.blogspot.com/2021/09/suprise-giveaway-by-aienienka.html

    ReplyDelete
  9. Alhamdulillah tercapai impian Kak Shikin :)

    Fatina datang dari segmen GA yang sama :D Good luck kak :)

    https://www.amazingdistance.com/2021/09/surprise-giveaway-by-aienienka.html

    ReplyDelete
  10. membalas kunjungan hehe. semoga berjaya juga ^^

    ReplyDelete
  11. Alhamdulillah. Usia agak muda jugak tu dapat beli rumah. Before 30. Tahniah kak.

    ReplyDelete

❧ ✿ Terima kasih atas kesudian awak untuk tinggalkan nota di sini..✿ ❧