Sahabat blogger pilihan Starlavenderluna : Tiara Sapphire

12:00 AM

Sahabat blogger pilihan Starlavenderluna

Assalamualaikum wbt..
Okey, minggu terakhir untuk bulan Mei nie saya nak review pada rakan saya yang bertuah pada minggu nie.. Jom kita kenal-kenal dengan beliau...


Sahabat blogger pilihan Starlavenderluna : Tiara Sapphire

Blog Tiara Sapphire... Nama Tiara Sapphire nie biarlah dirahsiakan kerana di dalam blog beliau pun lebih dikenali dengan Tiara Sapphire jugak, hihihi.. Berumur dalam lingkungan 20-an dan beliau berasal serta tinggal di Kedah... 

Macam biasa kami kenal melalui segmen dan GA anjuran rakan-rakan blogger lain, dan Tiara nie merupakan salah sorang Top Commentator dalam jurnal saya yang agak konsisten dalam drop down komen.. Blog Tiara lebih berkisarkan pelbagai review dan sipnosis novel, movie, drama serta tutorial.. Kalau awak nak tau movie yang terkini, bolehlah jenguk ke blog beliau.. Walaupun dia banyak buat entri mengenai review dan sipnosis, dia jugak selalu support rakan-rakan blogger yang lain dengan menyertai pelbagai segmen dan GA anjuran rakan-rakan blogger dia.. 

Antara entri yang menarik untuk dibaca adalah :-

Telefilem | Cruise Cinta Lebaran ;
Nak Cari Dan Download Drama Korea?
Novel | Si Baju Kurung Kasut Kanvas ;
Gomen Aishiteru ;

dan banyak lagi kisah-kisah yang menarik untuk dibaca..



www.shikinrazali.comKepada Tiara, terima kasih akak ucapkan pada awak kerana sudi menjadi sahabat akaan dalam alam maya nie.. Terima kasih jugak kerana awak terus menerus memberi komen dalam jurnal akak walaupun akak jarang nak tinggalkan komen dalam blog awak.. Tapi blog awak memang selalu jadi rujukan akak untuk tengok drama dan movie especially movie Jepun yang awak dah buat review.. hihihi terima kasih.. Akak doakan agar awak sentiasa di bawah lindunganNya dan semoga awak terus sukses dalam dunia blogging.. Selamat menjalani ibadah puasa dan semoga awak sekeluarga dilindungi, dirahmati dan diberkati oleh Allah selalu.. Keep it up and always being positive in your life..



Jom kita kenal-kenal dan singgah ke blog Tiara Sapphire dan salam perkenalan pada semua...


#shikinrazalidotcom #Malaysianblogger #bloggerTerengganu #bloggerSepang #mypersonaljournal #sahabatbloggerpilihanStarlavenderluna



You Might Also Like

9 lovely notes

❧ ✿ Terima kasih atas kesudian awak untuk tinggalkan nota di sini..✿ ❧

Top Commentators