Giveaway Aku Dan Kamu

Friday, July 02, 2021


Assalamualaikum wbt..
Jom join giveaway yang dianjurkan oleh rakan saya nie..

Macam biasa, klik pada banner kat atas nie untuk join...

Tarikh giveaway nie berlangsung 1 Julai sehingga 31 Julai 2021...

"Saya nak ucapkan Selamat Ulangtahun Perkahwinan pada awak berdua suami isteri.. Semoga perkahwinan kalian berdua dirahmati, diberkati, dilindungi Allah dan semoga jodoh kalian berdua kekal hingga ke nafas yang terakhir... #asaliff "


#shikinrazalidotcom #Malaysianblogger #bloggerTerengganu #bloggerSepang #mypersonaljournal



14 comments

  1. Rasanya Shikin orang pertama sertai. Harap menang dengan hadiah ditawarkan.

    ReplyDelete
  2. Selamat bersegmen dan semoga berjaya.. Ada masa nanti saya pun teringin nak sertainya.

    ReplyDelete
  3. Selamat bersegmen Shikin. Moga berjaya.

    ReplyDelete
  4. Wah, Shikin orang pertama yang join GA As ni. Sebaknya rasa, harap-harap ada lagi yang sudi join.

    Terima kasih Shikin atas doa yang sangat bermakna buat As dan Aliff. Semoga Shikin juga dilindungi dan dirahmati Allah swt. Amin...

    ReplyDelete
  5. All the best kak shikin!
    saya baru join! :D

    ReplyDelete
  6. Good luck shikin nak join juga la japgi

    ReplyDelete
  7. All the Best hee :) Ika datang dari segmen yang sama.

    ReplyDelete
  8. Wah!! Good luck kak shikin!!

    ReplyDelete
  9. Selamat berGA & Semoga berjaya. Datang singgah dan support dari GA yang sama :D

    https://theathra.blogspot.com/2021/07/giveaway-aku-dan-kamu.html

    ReplyDelete
  10. salam blogwalking dri giveaway yg sama.Good luck kak!

    ReplyDelete

❧ ✿ Terima kasih atas kesudian awak untuk tinggalkan nota di sini..✿ ❧