About Me

Image result for assalamualaikum warahmatullahi wabarakatuh png

https://www.shikinrazali.com
starlavenderluna.blogspot.my


    Nama diberi Wan Nur Ashikin Binti Razali tapi lebih dikenali sebagai Shikin Razali
    Lahir pada tahun 1982 di Kuala Terengganu dan merupakan anak sulung dalam 5 adik beradik.. Kini saya tinggal di Salak Tinggi, Sepang
    Berkhidmat sebagai Pembantu Pustakawan  (Perpustakaan Negara Malaysia  Kolej Komuniti Kuala Terengganu  Jabatan Bomba Dan Penyelamat Malaysia)
 Berkahwin dengan Mohd Shahril Azmezaa (Terengganu   Perak)
 Mempunyai 3 orang anak saudara (hingga kini)

starlavenderluna.blogspot.my

    Peminat tegar pada kentang tapi bukan frozen food.. Okey, suka jugak frozen fries tapi saya cuma difrost dan masak dalam mikrowave tanpa menggoreng semula.. Kalu jenis buah, saya suka buat potato salad atau mash potato... Yang lain-lain adalah standard masakan Malaysia
    Seorang yang berdikari, pemalu tapi bila dah kenal lama saya akan jadi peramah (hehehe)
    Peminat tegar kucing... Setakat nie kalu ikutkan saya dah bela sebanyak 23 ekor kucing tapi yang masih hidup adalah 5 ekor.. Gelaran mereka adalah ‘askar wataniah’ sebab suka jaga keamanan sekeliling rumah...
    Peminat tegar siri kartun dan anime
    Peminat tegar genre seram, komedi dan romantik islamik
    Saya jugak buat part-time bisnes, memberi perkhidmatan urut terapi buang angin bagi wanita muslimah.. Caj saya murah aje sebab saya hanya buat part-time saja dan bukannya sepenuh masa, untuk mengisi masa terluang... Nie adalah banner  iklan saya

https://www.shikinrazali.com


Jika ada urusan, sila berhubung dengan saya :-
Emel : starlavender.luna@gmail.com




Daisypath Happy Birthday tickers


starlavenderluna.blogspot.my

8 comments:

  1. kakak rupanya.. :) nice to know you. May this ukhuwah remain ever lasting. :)

    ReplyDelete
  2. Chicken_floss : a'aa, dah tua dah... hihi =)

    ReplyDelete
  3. Sis pun mesti suka membaca macam Kak Sha, hehe

    ReplyDelete
  4. yes , i love read your blogs sis

    ReplyDelete
  5. salam perkenalan shikin.. :)
    kita sebaya yaa..hihii

    ReplyDelete
  6. sibuk sibuknye ttep tegar blogging... smngat sist.... ^_^

    ReplyDelete
  7. salam awak.. kita se kawasan la.. saya pun stay Sepang juga.. terus follow lelaju <3

    ReplyDelete
  8. Hai kakak.
    Buat urut terapi buang angin eh. Senang2 boleh pergi. Hihihi.
    Saya asal Labu. Dekat2 dengan Nilai. Kira tak jauh la dari Sepang.
    Okay, done follow kakak!

    ReplyDelete

❧ ✿ Terima kasih atas kesudian awak untuk tinggalkan nota di sini..✿ ❧

G+ Followers