Terima kasih pada blogger Nieyla Nadia | Hadiah Giveaway

11:33 PM



Assalamualaikum wbt..
Terlupa nak publish entri nie.. hihihi.. Saya join giveaway yang dianjurkan oleh blogger Nieyla Nadia pada bulan Oktober lepas dan pada bulan November dia umumkan senarai pemenang.. 

Tak disangka-sangka, saya terpilih untuk jadi pemenang utama.. 


Memula tue, saya takdelah perasan sangat dengan senarai pemenang sebab itu bukan sebab utama saya join mana-mana segmen dan giveaway, tapi yealah, orang kata kalu dah rezeki, jika berada di alamat yang betul, maka adalah rezeki untuk kita..

So, saya pun emelkan butiran pada Nieyla Nadia.. Dan beberapa hari kemudian, parcel yang dialamatkan kepada saya dah sampai pada 27 November 2020 (Jumaat) yang lalu..

Tapi masa parcel sampai kat opis pada waktu petang, saya dah berada di rumah kerana ketika itu, saya bekerja secara shift waktu pagi.. So, saya collect parcel kat pigeon hole pada hari Isnin kemudiannya.. 

Tada.. Inilah dia hadiahnya..

Terima kasih pada blogger Nieyla Nadia | Hadiah Giveaway

Terima kasih pada blogger Nieyla Nadia | Hadiah Giveaway


Bawang goreng yang dibuat sendiri oleh Nieyla Nadia sendiri memang sedap dan rangup, lebih-lebih lagi bila dimakan dengan nasi panas.. 

Terima kasih pada blogger Nieyla Nadia | Hadiah Giveaway


Nak beli bawang goreng dengan Nieyla..? Boleh hubungi beliau, Insha Allah pasti sedap.. 


#shikinrazalidotcom #Malaysianblogger #bloggerTerengganu #bloggerSepang #mypersonaljournal



You Might Also Like

14 lovely notes

  1. Replies
    1. Saya ada buat 1 entry pasal sis https://www.syaznirahim.com/2020/12/buah-tangan-shikin-razali-thankful.html

      jemput singgah blog ya :)

      Delete
  2. Seronok menang hadiah makanan.

    ReplyDelete
  3. Yay,tahniah... bawang gorang ni my favorite too!

    ReplyDelete
  4. Wah, tahniah, Shikin. Senang nak makan apa-apa, bawang goreng dah ada.

    ReplyDelete
  5. best dapat bawang goreng. tahniah kak shikin :)

    ReplyDelete
  6. Tahniah shikin menang makcik bawang hihi

    ReplyDelete
  7. tahniah.. sedap kan bawang goreng tu.. nyumm :)

    ReplyDelete
  8. Wah bestnya dapat bawang goreng! Makan dengan nasi goreng je, letak kat sup ke sangat sedap! Nyummy!!

    ReplyDelete
  9. tahniah, Kin.
    aida suka bwg goreng.
    kebetulan semlm soping di family store, bawang goreng kegemaran takde!
    abis stok lagi la tu.

    ReplyDelete
  10. bawang guring homemade !! saya jarang makan bawang goreng ikut mood..
    tapi memang sedap kan kadang2 kena dengan masakan tertentu..

    ReplyDelete
  11. Alhamdulillah..Tahniah kak, sedap tu bawang goreng homemade.

    ReplyDelete

❧ ✿ Terima kasih atas kesudian awak untuk tinggalkan nota di sini..✿ ❧

Top Commentators