Monday, September 17, 2018

Beauty Giveaway By Mrs Pip



Assalamualaikum wbt..
Dah lama Mrs Pip tak buat giveaway, jadi bila dia cakap dalam fesbuk yang dia nak buat giveaway, saya rasa gembira sangat...

Jadi, bila dah keluar entri dia pasal giveaway, dengan perasaan gembiranya saya join.. Awak pun dijemput untuk join sekali. Giveaway nie akan tamat pada 6 Oktober 2018.. 


Macam biasa, kalu nak join, klik pada banner atas sekali, okey.. 

Best of luck.. 


#shikinrazalidotcom #teambpt #bloggerpantaitimur #bloggersepang #bloggerterengganu

11 comments:

  1. goodluck! saya pun join :)

    http://nasuha-itsmyessay.blogspot.com/2018/09/beauty-giveaway-by-mrs-pip.html

    ReplyDelete
  2. goodluck ye shikin. menarik gak GA mrs pip ni

    ReplyDelete
  3. Hi Shikin, lamanya mrs pip tak jenguk blog Shikin ...
    kekadang singgah baca, tapi bila letak komen, selalu error coz line kita slow yakmat.
    thanks support GA mrs pip ... all the best!

    ReplyDelete
  4. Ika datang dari GA yang sama :)
    https://ikashoid.blogspot.com/2018/09/beauty-giveaway-by-mrs-pip.html

    ReplyDelete
  5. Salam... Singgah ziarah dari segmen yang sama...

    Semoga berjaya...😊
    http://www.mariafirdz.com/2018/09/beauty-giveaway-by-mrs-pip.html

    ReplyDelete

❧ ✿ Terima kasih atas kesudian awak untuk tinggalkan nota di sini..✿ ❧

GooglePlus Followers