Monday, April 16, 2018

Letter of Happiness Giveaway by Blog Siqahiqa




Assalamualaikum wbt...
Nak join GA nie tak..? Ada hadiah menarik tau daripada sis Siqah nie.. GA ini akan berlangsung selama sebulan, bermula dari 13 April sehingga 13 Mei 2018.

http://www.siqahiqa.com/2018/04/letter-of-happiness-giveaway-by-blog.html
Dua Hadiah Utama: Love Letter + Love & Happiness

http://www.siqahiqa.com/2018/04/letter-of-happiness-giveaway-by-blog.html
Duck Scarf : Matte Satin Silk In Love Letter (NEW)

http://www.siqahiqa.com/2018/04/letter-of-happiness-giveaway-by-blog.html
Book : Love & Happiness by Yasmin Mogahed (NEW)

http://www.siqahiqa.com/2018/04/letter-of-happiness-giveaway-by-blog.html
 Sutff-It Notebook In Blush by The Duck Group
Menarik kan hadiahnya..? Jom.. Awak klik pada banner kat atas sekali untuk join..

Best of luck.. 

28 comments:

  1. perghh bestnya hadiah2 nyaa. goodluck kak shikin :D

    ReplyDelete
  2. dari segmen yang sama. semoga berjaya

    ReplyDelete
  3. all the best shikin!!terbaikk hadiahnya!

    ReplyDelete
  4. Goodluck kak. Hee. Hadiah siqah semuanyaaa sejuk mata memandang hehe.

    ReplyDelete
  5. TQ Kak Shikin join giveaway Siqah. Good luck :)

    ReplyDelete
  6. Singgah dari ga yang sama. Good luck! :)

    http://boladuri.blogspot.my/2018/04/letter-of-happiness-giveaway-by-blog.html

    ReplyDelete
  7. aida join juga ni, shikin.
    hadiah nyer menarik!

    ReplyDelete
  8. good luck.datang dari ga yang sama =)

    https://izahafizah.blogspot.my/2018/05/letter-of-happiness-giveaway-by-blog.html

    ReplyDelete
  9. hi. ray datang melawat dr segment yg sama. all da best tau

    http://www.raydahalhabsyi.com/2018/04/letter-of-happiness-giveaway-by-blog.html

    ReplyDelete
  10. Hi.. cm singgah dari GA yg sama. Good luck ye.. :)
    | Blog cikmasland |

    ReplyDelete
  11. Hi there! Syaza singgah sini dari giveaway yang sama. Goodluck! 😊

    https://syaza-applemints.blogspot.com/

    ReplyDelete
  12. hi! singgah dari GA yang sama & goodluck ya
    https://cakaps.blogspot.my/

    ReplyDelete
  13. goodluck! singgah dari ga sama http://www.shfyqhazhr.com/2018/04/letter-of-happiness-giveaway-by-blog.html

    ReplyDelete
  14. All the best kak Shikin :D Moga ada rezeki kita, hihi.

    ReplyDelete
  15. Hana singgah balas kunjungan!! ^^ good luck for the GA :D

    ReplyDelete
  16. Salam kak shikin, Fatina singgah dari GA yang sama :)
    All the best ya!

    http://theinfinitywords.blogspot.com/2018/05/letters-of-happiness-giveaway-by-blog.html

    ReplyDelete
  17. saya membalas kunjungn dari giveaway sama ! all the best of luck ~

    ReplyDelete
  18. hai singgah dari segmen sama, dan follow blog awak :)
    https://www.cakapsinilah.com/

    ReplyDelete
  19. Singgah balas kunjungan Shikin :)
    Goodluck dan selamat berjaya ye..

    ReplyDelete

❧ ✿ Terima kasih atas kesudian awak untuk tinggalkan nota di sini..✿ ❧

G+ Followers