Perkhidmatan potong rumput dan cat rumah area Salak Tinggi dan Nilai

5:21 PM

Assalamualaikum wbt..
Hari nie, saya nak promote sikit.. Suami saya, Along Shahril kini membuat kerja-kerja perkhidmatan potong rumput dan cat rumah untuk area Salak Tinggi dan Nilai... Caj perkhidmatan yang dikenakan agak murah...

http://starlavenderluna.blogspot.com

Nampak kan.., murah jea hubby saya ambik upah.. Kalau nak khidmat tebang pokok kat halaman rumah pun boleh jugak..

So, inilah gambar-gambar service yang hubby saya buat sekarang..

http://starlavenderluna.blogspot.com

http://starlavenderluna.blogspot.com

http://starlavenderluna.blogspot.com

http://starlavenderluna.blogspot.com

http://starlavenderluna.blogspot.com

http://starlavenderluna.blogspot.com

So, untuk kawasan Salak Tinggi dan Nilai, bolehlah hubungi Along Shahril untuk perkhidmatan potong rumput dan cat rumah, Insha Allah kami sediakan perkhidmatan yang berpatutan.. 

http://starlavenderluna.blogspot.com


You Might Also Like

8 lovely notes

  1. Orang Nilai dan Salak Tinggi kena ambik peluang ni. Nampak kemas je semuanya. Good job dan good luck untuk suami kak shikin

    ReplyDelete
  2. nice nice. good one. cermin kete penah pecah gara2 si pemotong tu x brape nak alert dgn kedudukan kereta masa dye mesin rumput tu. so setiap kali nak upah anyone utk mesin rumput, kene alert pasal ni

    ReplyDelete
  3. mudah kan sekarang ni , macam - macam pekerjaan perkhidmatan yang ada ,

    ReplyDelete
  4. Very nice.. semoga bisnes bertambah maju ye

    ReplyDelete
  5. Gud job.. semoga terus sukses ye. Kan best kalau akak duk area Pengkalan Chepa. Nak juga book untuk pengecat tu. Pernah juga mengecat hari tu makkkaii memang tak sanggup nak buat

    ReplyDelete
  6. Upah di kampung ambil berapa rm?

    ReplyDelete

❧ ✿ Terima kasih atas kesudian awak untuk tinggalkan nota di sini..✿ ❧

Let's Talk (NO SPAMMER)

Top Commentators