Pencarian Bloglist 2018 Blog FarhannaJafri

9:05 PM


Assalamualaikum wbt..
Saya nak jemput awak suma untuk join segmen pencarian bloglist dari sis Farhanna yang comey lote nie.. Syarat dia cukup senang jea untuk membolehkan kita join dan sis Farhana nak kita bagi komen sikit mengenai blog dia, tak kisahlah nak komen ke atau nak bagi cadangan ke.. Nak join, cuma klik pada banner kat atas..

Komen akak :-Blog awak cantik dipandang, sebab ada burung-burung yang berterbangan, loading pun cepat dan tak tersiput-siput..hihi cuma kalu yang widget neighbour tue, awak bleh minimize kan dalam bentuk scroll list.. Tue jea tapi akak seronok baca blog awak.. 

Okey, best of luck..  

You Might Also Like

9 lovely notes

  1. ray singgah dr segmen yg sama yayy

    http://www.raydahalhabsyi.com/2018/01/pencarian-bloglist-2018-blog.html

    ReplyDelete
  2. All the best akak, semoga terpilih.

    ReplyDelete
  3. Join dari segmen yg sama
    http://cikcappuccinolatte.blogspot.my/2018/01/pencarian-bloglist-2018-farhana-jafri.html

    ReplyDelete
  4. terima kasih akak sebab join, ha'ah tu lah part yang tu geram jugak tengok. Sebelum ni buka main page nampak kosong tapi bila buka satu entri je dia jadi berjela pulak. thanks akak ❤

    ReplyDelete
  5. Tahniah sis, tersenarai dalam bloglist Farhanna..
    Congrats!

    ReplyDelete

❧ ✿ Terima kasih atas kesudian awak untuk tinggalkan nota di sini..✿ ❧

Let's Talk (NO SPAMMER)

Top Commentators