GIVEWAY #1 NEW YEAR 2018 BY CIKYAN

4:26 PM


Assalamualaikum wbt...

Jemput join sahabat baru saya nie, Cik Yan yang sedang berlangsung sekarang nie..  Syarat yang diberi agak mudah dan perlu bagi review sikit pasal blog dia dan bagitau azam kita untuk tahun baru...

Review blog Cik Yan - Blog awak dah okey dan loading pun cepat. Cuma apa yang perlu awak tambah adalah widget blog achieve supaya senang kalu orang nak baca entri terdahulu dan bagi komen pada entri awak. Jadi dengan widget nie senang awak nak jejak kembali.. Lagi satu, nanti awak edit semula GA awak untuk bagitau tempoh GA berjalan sebab tak tertaip kat entri nie.. hihihi

Azam tahun baru 2018 - Sebenarnya saya tak suka sangat nak buat azam tahun baru sebab takut tak tertunai. Tapi ada seperkara yang saya tengah cuba usahakan, iaitu menabung duit untuk beli katil urut jenis mobile spa yang boleh dilipat.


Okey, untuk join GA Cik Yan, awak klik pada banner kat atas tue tau.. Best of luck boys and girls..

You Might Also Like

14 lovely notes

  1. terima kasih join GA sy sis :)

    terima kasih jugak utk idea penambahbaikan...

    ReplyDelete
  2. Oohh.. all the best. Semoga terlaksana azam baru 2018!!

    ReplyDelete
  3. uwahhh goodluck tau. teringin nak join. i'd love to but busy sikit these days. i'll try and make time for it

    ReplyDelete
  4. smga impian utk membeli kersi urut tercapai!

    ReplyDelete
  5. From the same contest. Good Luck Shikin :D

    http://amanibercerita.blogspot.my/2018/01/giveaway-1-new-year-2018-by-cikyan.html

    ReplyDelete
  6. singgah sini dari giveaway cikyan :D goodluck ye. hehe. jemput singgah ye : http://zaza96.blogspot.my/2018/01/giveaway-1-new-year-2018-by-cikyan.html

    ReplyDelete

❧ ✿ Terima kasih atas kesudian awak untuk tinggalkan nota di sini..✿ ❧

Let's Talk (NO SPAMMER)

Top Commentators